reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Oooooo i jak pajacyki to najlepiej rozpinane na dwie nogawki żeby łatwiej o szybciej przewinac, takie maleństwo co chwile się przewija a jak jest na jedną nogawke to nie wygodnie

A wiecie dlaczego niby te body z ramionami na zakładkę są lepsze? (Ja ich nie lubię osobiście, bo córka chuda i jej spadały) Te zakładki umożliwiają ściągnięcie body dołem, jak np mamy wielką kupę [emoji23] i przez głowę ciężko ściągnąć. Jak się dowiedziałam, to w sumie parę razy skorzystałam z tej opcji.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a co dzisiaj w lidlu? będę obok :)
Od dziś są ubranka dla dzieci :-)

Screenshot_20170720-091810.png

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_20170720-091810.png
    Screenshot_20170720-091810.png
    67,3 KB · Wyświetleń: 366
A wiecie dlaczego niby te body z ramionami na zakładkę są lepsze? (Ja ich nie lubię osobiście, bo córka chuda i jej spadały) Te zakładki umożliwiają ściągnięcie body dołem, jak np mamy wielką kupę [emoji23] i przez głowę ciężko ściągnąć. Jak się dowiedziałam, to w sumie parę razy skorzystałam z tej opcji.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie ;-) ale mimo wszystko wolę inne ;-)

reklama
Hej, czekam na wizytę z położną (dziś bez usg), i trochę tu chyba zejdzie. Pisali o 2-3 godz i chyba tak to będzie wyglądać... Zapomniałam wziąć coś do czytania. [emoji849]

Do góry