Ale serio mozna kupic?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to normalnie w sklepie internetowym, tylko póki jestem na zwolnieniu to działalność zawieszona. Po porodzie od nowa będzie wszystko dostępneAle serio mozna kupic?
Slodkosci[emoji813][emoji169][emoji813]A co do Ali, jak mi na połówkowym potwierdzi płeć to kupie ten zestaw mam już od dawna na liście
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A możesz załączyć zdjęcia z wersja dla chłopców?[emoji4]
Mam też wersje wszystkiego dla chłopców, ale sama mam słabość do tych różowych [emoji16] chociaż zanim urodziłam córkę wcale różowego nie lubiłam
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam z mężem i usg było przez powłoki brzuszne.Witam poniedziałkowo!
Jutro dla mnie ważny dzień badań, boje sie czy wszystko jest ok. Powiedzcie mi czy na badania prenatalne szłyście z partnerami? mógł być na usg? i usg jest przez brzuch?