reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mi się też najbardziej podoba trzeci.
Mąż mnie rozbawił wczoraj w tym Kołobrzegu. Zwracał uwagę na wszystkie wózki i mnie trącał jak tylko wypatrzył Bebetto lub Riko Nano. A ja w ogóle nie patrzę na wózki mijane na ulicy :)
u nas wygrywa Riko Nano, jak najpierw Bebetto był numerem jeden, tak jednak teraz bardziej przemawia do mnie uroda Riko Nano. I pomyśleć, ze gdyby nie nasze forum, nie wiedziałabym nawet, ze taka marka istnieje :)

reklama
Ja wzięłam prysznic długi z myciem moich klakow i niewiarygodne jak się zmeczylam [emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

A ja sobie miejsca nie mogę znaleźć dziś... jutro już do tego szpitala się wybieram i jakoś mi tak smutno na sama myśl.. jak ja się odnajde w tej szpitalnej rzeczywistości :)

Mi się też najbardziej podoba trzeci.
Mąż mnie rozbawił wczoraj w tym Kołobrzegu. Zwracał uwagę na wszystkie wózki i mnie trącał jak tylko wypatrzył Bebetto lub Riko Nano. A ja w ogóle nie patrzę na wózki mijane na ulicy :)
u nas wygrywa Riko Nano, jak najpierw Bebetto był numerem jeden, tak jednak teraz bardziej przemawia do mnie uroda Riko Nano. I pomyśleć, ze gdyby nie nasze forum, nie wiedziałabym nawet, ze taka marka istnieje :)
Chyba podobne gusta, obie za trzecim i obie zakochane w malachicie riko nano ;-)

A ja sobie miejsca nie mogę znaleźć dziś... jutro już do tego szpitala się wybieram i jakoś mi tak smutno na sama myśl.. jak ja się odnajde w tej szpitalnej rzeczywistości :)
Osobiście współczuję pobytu w szpitalu, ja tam nigdy psychiczne nie wytrzymuje, ale pomysl ile potem będziesz spokojniejsza jak Ci to założą

@AnnieQ. a orientowalas sie czy na to riko nano tez trzeba tyle tygodni czekać? Ja widze na allegro normalnie dostępne...

Moja koleżanka właśnie jest i nie narzeka [emoji6] wyobrażam sobie co czujesz ale przynajmniej to jakies sensowne działanie. Będzie dobrze!

To ja też się pochwalę swoim wycinkiem "twórczym".
1500307836-aaaaaa.jpeg
1500307840-aaaaaa.jpeg
1500307844-aaaaaa.jpeg
1500307848-aaaaaa.jpeg
1500307853-aaaaaa.jpeg
1500307857-aaaaaa.jpeg
1500307861-aaaaaa.jpeg
1500307865-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry