Funia90
Fanka BB :)
@dreamscometrue 3-go sierpnia mam ,ale to juz podawalam w czwratek[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matkoooooo a ja mam taki malutki. Zazdro [emoji8]Pokoik dzidzi wysprzątany [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje cale mieszkanie chyba takie jak ten pokój hehePokoik dzidzi wysprzątany [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matkoooooo a ja mam taki malutki. Zazdro [emoji8]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Coś jak u nas ale co tam [emoji6] najważniejsze zeby bylo kochane [emoji6] poki nie pojdzie do szkoły i będzie mama chce srajfona albo cos tam [emoji51] juz sie boje [emoji13]Nasz też jak 1/5 tego [emoji6] zmieści się łóżeczko i może komoda i koniec.
Spokojnie :-) nie denerwuj się!Wy o pokojach a ja nadal szukam wymarzonego domku, tak szukamy już pół roku i chyba zwatpie... Jeszcze na dodatek poklocilam się z M przed chwilą i nakrzyczalam na core bo od rana próbuje sprawdzić granice mojej cierpliwości
Też szukaliśmy pół roku ale nas ograniczał mocno budżet.Wy o pokojach a ja nadal szukam wymarzonego domku, tak szukamy już pół roku i chyba zwatpie... Jeszcze na dodatek poklocilam się z M przed chwilą i nakrzyczalam na core bo od rana próbuje sprawdzić granice mojej cierpliwości
Wiesz co bo ja chyba po prostu już jutrzejszą wizytę przeżywam...Spokojnie :-) nie denerwuj się!
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]