reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witajcie w poniedziałek... wolny poniedzialek! Obudziłam się z katarem i meczy mnie do teraz, naprawdę cos wykracze sobie tym L4 w końcu [emoji16]W planach dzisiaj sprzątanie naszego domku, w tym tygodniu beda robic tynki wiec musi byc czyściutko :) Na obiad kotlety z frytkami, a pózniej laba :) A jutro jade do siostry i do rodziców i nie moge sie tego dnia doczekac bo mam w planach spędzić tam caaaaaalutki dzień :)
Oho, i kichanie mi się włączyło :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie w poniedziałek... wolny poniedzialek! Obudziłam się z katarem i meczy mnie do teraz, naprawdę cos wykracze sobie tym L4 w końcu [emoji16]W planach dzisiaj sprzątanie naszego domku, w tym tygodniu beda robic tynki wiec musi byc czyściutko :) Na obiad kotlety z frytkami, a pózniej laba :) A jutro jade do siostry i do rodziców i nie moge sie tego dnia doczekac bo mam w planach spędzić tam caaaaaalutki dzień :)

Ten katar i kichanie może być też dlatego ze w ciąży rozszerzają się naczynia krwionośne. Dużo kobiet za zapchany nos i kicha. Ja tez od kichania zaczynam dzień:)

Zdrówka kochana :-*
Ja bym sobie wzięła apap bo działa przeciwzapalnie, jeśli dopiero dziś zaczyna cie coś brać to powinno pomóc

Zdrówka kochana :-*
Ja bym sobie wzięła apap bo działa przeciwzapalnie, jeśli dopiero dziś zaczyna cie coś brać to powinno pomóc

Dzisiaj mnie coś bierze, dawno nie miałam kataru a czuje, że coś sie kręci bo zaczyna mnie bolec nos w srodku ;) Zaaplikuje sobie wit. C, może wystarczy bo apapu niestety nie mam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bez sensu, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim. W poprzedniej ciąży byłam na polowkowym z M i cora starsza

Też mi się wydaje to głupie, ja bym naciskała, że M chce wejść i tyle, przecież to też jego dziecko.
Chyba że gabinet mikroskopijny i po prostu 3 osoby się nie zmieszczą.

Co do wizyt z partnerem.
Pani poprosiła nas ze najpierw chciałby sama sprawdzić czy wszystko ok , ze potrzebuje się skupić a potem zawołała mojego męża i cierpliwe wytlumaczyla wszystko raz jeszcze.
Dodam ze mąż miał córkę na rękach [emoji6]

reklama
Badanie będę miała robione w szpitalu które cieszy się średnią opinią i nigdy z własnej woli tam rodzić bym nie poszła. Mam rodzić w zupełnie innym szpitalu ale ten znowu ma kontrakt z nfz na badania. Jak czytam komentarze dziewczyn to zależy na kogo z lekarzy się trafi. Denerwuje mnie lekceważenie i robienie łaski. Ja w pracy muszę dać z siebie 100% i tego oczekuję od innych.

Do góry