reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreamscometrue ja przez to ,ze lezalam miesiac to do dzis nie doszlam do siebie.
Tez czulam i czuje sie oslabiona,non stop nie mam energii:/

Jestem po usg prenatalnym[emoji4]
Wszystkie narzady ,paluszki na swoim miejscu[emoji5]
Dzidzi skakalo i mialo czkawke chyba[emoji4]
Prawdpodobnie coreczka[emoji7][emoji7][emoji7]
Jestesmy przeszczesliwi[emoji7]
Mamy filmik wiec bedziemy ogladac na dobranoc codziennie [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam poniedziałkowo!
Jutro dla mnie ważny dzień badań, boje sie czy wszystko jest ok. Powiedzcie mi czy na badania prenatalne szłyście z partnerami? mógł być na usg? i usg jest przez brzuch?
Byłam z mężem. Przez brzuch i dopochwowo

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

A lekarz co na to mówi? Może poproś żeby Cię położyli w szpitalu na jakiś czas, jeśli się martwisz. Leżenie na pewno coś daje, sądzę, że zawsze może być gorzej. Wiadomo, że nie jest Ci łatwo ale już taka drogę pokonałas żeby mieć to dziecko, że szkoda teraz się poddawać. Na pewno inaczej sobie wyobrażałas ciążę, ale córeczka rośnie, jest zdrowa więc to najważniejsze. Głowa do góry :-)

3jvz8u69f3xfq3gg.png

nzjdvfxm8zeoeei5.png
Do szpitala nie...

Witajcie w poniedziałek... wolny poniedzialek! Obudziłam się z katarem i meczy mnie do teraz, naprawdę cos wykracze sobie tym L4 w końcu [emoji16]W planach dzisiaj sprzątanie naszego domku, w tym tygodniu beda robic tynki wiec musi byc czyściutko :) Na obiad kotlety z frytkami, a pózniej laba :) A jutro jade do siostry i do rodziców i nie moge sie tego dnia doczekac bo mam w planach spędzić tam caaaaaalutki dzień :)
Oho, i kichanie mi się włączyło :/

To normalny objaw w ciąży. Nie musi oznaczać żadnej infekcji. Ja kicham od tygodni co chwilę, nos też mam non stop zapchany.
W pierwszej ciąży też tak miałam

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

@dreamscometrue ja przez to ,ze lezalam miesiac to do dzis nie doszlam do siebie.

Tez mam filmik [emoji16] super Kochana tak się cieszę razem z Wami

Funia, gratuluję, super wieści [emoji3]

Hej :)
Na prenatalnych byłam z mężem bez zadnego problemu od razu wchodziliśmy razem, lekarz rozmawiał z nami obojgiem.

Jak tak patrze na te ciuszki i opowiastki kusi i mnie. Bardzo prawdopodobne, że trafie do lidla _jesli coś sie jeszcze uchowalo;)
Skupie sie narazie na unisex, jak juz zostalo wspomniane z tymi wczesnymi dziewczynkami nigdy nie wiadomo.
Bardzo przydatne sa te wszystkie porady, ile czego, jakie wozki, jakie rozki, spiworki.... Dziekuje:*

Odnośnie łóżeczka, my mieliśmy drewniane, teraz będę musiała dokupić jeszcze turystyczne na dół do pokoju żeby do sypialni nie latać. Miałam ochraniacze na szczebelki, baldachimu nie miałam i nie wiem czy będę kupować. Ładnie wygląda ale nic poza tym. Poduszki nie używaliśmy ładnych parę lat, dopiero jak K miał około 4 lat zaczął używać cieniutkiej poduszeczki. Miałam też rożek ale teraz nie wiem co kupię :)

reklama
Do góry