reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
kasia2309 o taki mam dokładnie
1500145180-aaaaaa.png

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tym, że wyprać go to bajka nawet nie ma co pisać ;) ściągasz, wrzucasz do pralki, schnie i naciągasz. Bez żadnych ceregieli

Uffff nadrobione
@kass.es ja tak miałam w tamtym tygodniu, takie skurcze jelit i kupa bardziej rzadka niż normalna, na początku myślałam że to po bułkach z jagodami bo mama piekła i nie moglam się powstrzymać i jeszcze ciepłe jadłam, ale potem się okazało że mój M też tak ma i córka koleżanki i wyszło że to jakiś dziwny wirus
Mi nospa pomogła w sumie

Reszty nie pamiętam co miałam pisać

Uffff nadrobione
@kass.es ja tak miałam w tamtym tygodniu, takie skurcze jelit i kupa bardziej rzadka niż normalna, na początku myślałam że to po bułkach z jagodami bo mama piekła i nie moglam się powstrzymać i jeszcze ciepłe jadłam, ale potem się okazało że mój M też tak ma i córka koleżanki i wyszło że to jakiś dziwny wirus
Mi nospa pomogła w sumie

Reszty nie pamiętam co miałam pisać

Właśnie zaczynam powiązywać fakty, dwa dni temu była koleżanka ktora pare dni wcześniej miała biegunkę. Kto wie, czy to nie wirus, bo tak sie wlasnie czuje. Do tego brak apetytu, a to u mnie dziwne zjawisko [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo bobo lubi pomidory! Właśnie zjadłam dwie bułki z pomidorem i zaczęły się harce [emoji23] pierwszy raz takie wyraźne! Co za szaleństwo!

Aaaa jak cudownie! Ależ Ci zazdroszczę [emoji16][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też go oglądałam, uwielbiam takie kolory <3 I wydaje mi się, że jest bardzo funkcjonalny. O kółkach dużo dobrego słyszałam- pdoobno jedną ręką nawet dobrze się prowadzi :)

Ale chyba jednak zdecydujemy sie na 2w1 Adamex Barletta, znajoma ma i też sobie bardzo chwali: Zobacz załącznik 814783
Dzisiaj oglądałam ten model. W internecie natomiast opinie słabe...Zastanawia mnie tylko jedno - ten wózek wyglada "zimowo" ma taka gruba tapicerkę i tak sie zastanawiam czy w tej spacerówce latem nie bedzie dziecku gorąco? Jak bedzie słońce i bedzie sie używać "budki". Moze durne pytanie ale tak mnie to zastanowiło ;)

mamaincognito który to tydzień? Ja 15+1 ale nie jestem w stanie stwierdzić czy to bobo wariuje w brzuszku czy jelita. Czuję czasem pod pępkiem jakby bąbelki...

reklama
Dzisiaj oglądałam ten model. W internecie natomiast opinie słabe...Zastanawia mnie tylko jedno - ten wózek wyglada "zimowo" ma taka gruba tapicerkę i tak sie zastanawiam czy w tej spacerówce latem nie bedzie dziecku gorąco? Jak bedzie słońce i bedzie sie używać "budki". Moze durne pytanie ale tak mnie to zastanowiło ;)
Szczerze mówiąc nie spotkałam się gdziekolwiek ze spacerówka w tych wózkach. Przypuszczam, że 90% osób kupuje lżejsza i bardziej poręczna spacerówkę, jak dziecko już wyrośnie z gondoli.
Niestety wózki 2w1 czy 3w1 (których w ogóle nie polecam, bo 99% fotelików do tych wózków to antymandaty a nie foteliki do jazdy w samochodzie) mają to do siebie, że niewiele modeli sprawdza się w obu wersjach.
Po znajomych też widzę, że dosłownie 2-3 marki ktoś miał tak, jak ja przez cały okres "woskowania", reszta wymieniała po kilku jazdach wersja spacerowa na zwykłą spacerówkę.

Do góry