reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Z jednej strony fajnie gdyby byla corcia a z drugiej mam kilkanascie pudel ciuchow po K. I trylion pudel zabawek.

U nas K ulewal i często byl przebierany. Ciuszkow nigdy za duzo ;-)
Moja Blanka miała problem z ulewaniem, mi to się już płakać chcialo od tego bo bałam się że w nocy się zakrztusi i coś się stanie. No właśnie dla dzidzi polecam na początek poduszkę Klin (super wynalazek)

Ja tez nic nie czuje i powiem szczerze ze jestem bardzo rozczarowana tym faktem. W pierwszej ciąży przed samymi ruchami czułam dużo pękających baniek i przelewania się a teraz nic. No może za dwa razy czułam tam bulgot ale nawet nie jestem pewna czy to już to a ru prawie skończony 16 tydzień [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]

Ja tez nic nie czuje i powiem szczerze ze jestem bardzo rozczarowana tym faktem. W pierwszej ciąży przed samymi ruchami czułam dużo pękających baniek i przelewania się a teraz nic. No może za dwa razy czułam tam bulgot ale nawet nie jestem pewna czy to już to a ru prawie skończony 16 tydzień [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]
Ja rozne przelewania itd czuje ale wydaje mi się ze jak na pierwsza ciaze to za wcześnie po drugie uwazam to za objawy gastryczne trudno mi będzie odróżnić

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Zaczęłam czytać o tej owodni i już się zeschizowałam. Myślałam, że to nie jest takie poważne, ale serio przyłoże się do leżenia, bo się boję pęknięcia błon plodowych czy coś...sama nie wiem czym grozi to odklejenie niby lekarze uspokajają, ale ehh

Zaczęłam czytać o tej owodni i już się zeschizowałam. Myślałam, że to nie jest takie poważne, ale serio przyłoże się do leżenia, bo się boję pęknięcia błon plodowych czy coś...sama nie wiem czym grozi to odklejenie niby lekarze uspokajają, ale ehh

Ja bym się też zeschizowala i leżała jak kloda... Odklejanie się czegokolwiek to raczej nie jest błaha sprawa na tym etapie ciąży.
Jak mi poród wstrzymywali to tylko czekałam aż córka będzie mieć 2.5 kg, wtedy już się uspokoiłam, że jakby co to sobie poradzi. Ale wcześniej schizowalam się strasznie...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym się też zeschizowala i leżała jak kloda... Odklejanie się czegokolwiek to raczej nie jest błaha sprawa na tym etapie ciąży.
Jak mi poród wstrzymywali to tylko czekałam aż córka będzie mieć 2.5 kg, wtedy już się uspokoiłam, że jakby co to sobie poradzi. Ale wcześniej schizowalam się strasznie...

Tylko kurczę leżę już trochę i poprawa jest jedynie w tym ze nie ma świeżej krwi. Zasklepic nic tam się nie zaklepilo. Dobrze, że M ma teraz dwa tygodnie urlopu, to będzie mi łatwiej. W sumie nie spytalam lekarki, ze taki stan moze się utrzymać do 16tc a potem powinno ale niestety nie musi być lepiej?

reklama
Tylko kurczę leżę już trochę i poprawa jest jedynie w tym ze nie ma świeżej krwi. Zasklepic nic tam się nie zaklepilo. Dobrze, że M ma teraz dwa tygodnie urlopu, to będzie mi łatwiej. W sumie nie spytalam lekarki, ze taki stan moze się utrzymać do 16tc a potem powinno ale niestety nie musi być lepiej?

Trzymaj się tego, że musi być lepiej :)

Do góry