reklama
marta64
Fanka BB :)
Moja Blanka miała problem z ulewaniem, mi to się już płakać chcialo od tego bo bałam się że w nocy się zakrztusi i coś się stanie. No właśnie dla dzidzi polecam na początek poduszkę Klin (super wynalazek)U nas K ulewal i często byl przebierany. Ciuszkow nigdy za duzo ;-)
michasia30
Ja tez nic nie czuje i powiem szczerze ze jestem bardzo rozczarowana tym faktem. W pierwszej ciąży przed samymi ruchami czułam dużo pękających baniek i przelewania się a teraz nic. No może za dwa razy czułam tam bulgot ale nawet nie jestem pewna czy to już to a ru prawie skończony 16 tydzień [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]
Ja rozne przelewania itd czuje ale wydaje mi się ze jak na pierwsza ciaze to za wcześnie po drugie uwazam to za objawy gastryczne trudno mi będzie odróżnićJa tez nic nie czuje i powiem szczerze ze jestem bardzo rozczarowana tym faktem. W pierwszej ciąży przed samymi ruchami czułam dużo pękających baniek i przelewania się a teraz nic. No może za dwa razy czułam tam bulgot ale nawet nie jestem pewna czy to już to a ru prawie skończony 16 tydzień [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Zaczęłam czytać o tej owodni i już się zeschizowałam. Myślałam, że to nie jest takie poważne, ale serio przyłoże się do leżenia, bo się boję pęknięcia błon plodowych czy coś...sama nie wiem czym grozi to odklejenie niby lekarze uspokajają, ale ehh
michasia30
Ja rozne przelewania itd czuje ale wydaje mi się ze jak na pierwsza ciaze to za wcześnie po drugie uwazam to za objawy gastryczne trudno mi będzie odróżnić
Jeśli to na dole lub pod pępkiem czujesz to napewno dzidziol [emoji6]
mamaincogito
Ja bym się też zeschizowala i leżała jak kloda... Odklejanie się czegokolwiek to raczej nie jest błaha sprawa na tym etapie ciąży.Zaczęłam czytać o tej owodni i już się zeschizowałam. Myślałam, że to nie jest takie poważne, ale serio przyłoże się do leżenia, bo się boję pęknięcia błon plodowych czy coś...sama nie wiem czym grozi to odklejenie niby lekarze uspokajają, ale ehh
Jak mi poród wstrzymywali to tylko czekałam aż córka będzie mieć 2.5 kg, wtedy już się uspokoiłam, że jakby co to sobie poradzi. Ale wcześniej schizowalam się strasznie...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko kurczę leżę już trochę i poprawa jest jedynie w tym ze nie ma świeżej krwi. Zasklepic nic tam się nie zaklepilo. Dobrze, że M ma teraz dwa tygodnie urlopu, to będzie mi łatwiej. W sumie nie spytalam lekarki, ze taki stan moze się utrzymać do 16tc a potem powinno ale niestety nie musi być lepiej?Ja bym się też zeschizowala i leżała jak kloda... Odklejanie się czegokolwiek to raczej nie jest błaha sprawa na tym etapie ciąży.
Jak mi poród wstrzymywali to tylko czekałam aż córka będzie mieć 2.5 kg, wtedy już się uspokoiłam, że jakby co to sobie poradzi. Ale wcześniej schizowalam się strasznie...
reklama
mamaincogito
Trzymaj się tego, że musi być lepiejTylko kurczę leżę już trochę i poprawa jest jedynie w tym ze nie ma świeżej krwi. Zasklepic nic tam się nie zaklepilo. Dobrze, że M ma teraz dwa tygodnie urlopu, to będzie mi łatwiej. W sumie nie spytalam lekarki, ze taki stan moze się utrzymać do 16tc a potem powinno ale niestety nie musi być lepiej?