reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Moja znajoma cała ciążę słyszała że dziewczynka a na porodowce okazał się chłopak :-D ;-)

Słyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkach :) Przy chlopczykach o tyle prawdopodobieństwo jest większe że wchłonąć już się nie wchłonie a dziewczynce coś jeszcze moze wyrosnąć [emoji16] My mieliśmy się nie nastawiać ale ja tak bardzo marzyłam o chłopczyku że już inaczej o dzidzi nie myślę :) Hihi [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mówiąc nieskromnie lepiej wyglądam niż przed ciąża a ma być dziewczynka[emoji23]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Tita ja mam problem z zagospodarowaniem ten sypialni ze względu właśnie ze to poddasze, muszę na internecie poszperać jeszcze za inspiracjami ale myśle o jakiejś tapecie na jednej ścianie a reszta biała lub jasny szary. Na razie skupiam sie na kuchni i łazienkach bo to idzie na pierwszy ogień u nas ;)

Moni który to będzie rydz u Ciebie ??

Angelka fajnie ze juz po badaniach i ze dzidzia zdrowa ;) liczyłas na chłopca ??

Ja tez ponoć nieskromnie mówiąc promieniałem w ciazy i każdy ze chłopczyk będzie a jednak urodziła sie córcia tak jak usg mówiło ;)

Kess kurcze ja tez juz sie do chłopca przyzwyczaiłam, bo po cichu liczyłam ze drugie dziecko będzie chłopcem ;) mam nadzieje ze juz tak zostanie i nic nie odpadnie po drodze [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Słyszałam że najcześciej tak jest wlasnie przy... teoretycznie dziewczynkach :) Przy chlopczykach o tyle prawdopodobieństwo jest większe że wchłonąć już się nie wchłonie a dziewczynce coś jeszcze moze wyrosnąć [emoji16] My mieliśmy się nie nastawiać ale ja tak bardzo marzyłam o chłopczyku że już inaczej o dzidzi nie myślę :) Hihi [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

podświadomie nastawiłam się, że to będzie chłopiec i ... trudno mi zaakceptować myśl, że może jednak dziewczynka....

Tita ja mam problem z zagospodarowaniem ten sypialni ze względu właśnie ze to poddasze, muszę na internecie poszperać jeszcze za inspiracjami ale myśle o jakiejś tapecie na jednej ścianie a reszta biała lub jasny szary. Na razie skupiam sie na kuchni i łazienkach bo to idzie na pierwszy ogień u nas ;)

Moni który to będzie rydz u Ciebie ??

Angelka fajnie ze juz po badaniach i ze dzidzia zdrowa ;) liczyłas na chłopca ??

Ja tez ponoć nieskromnie mówiąc promieniałem w ciazy i każdy ze chłopczyk będzie a jednak urodziła sie córcia tak jak usg mówiło ;)

Kess kurcze ja tez juz sie do chłopca przyzwyczaiłam, bo po cichu liczyłam ze drugie dziecko będzie chłopcem ;) mam nadzieje ze juz tak zostanie i nic nie odpadnie po drodze [emoji23]

taaak, bardzo chciałam chłopca :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mamaincogito tak mi przykro czytać o Twoich przejściach z malutką, aż się popłakałam. Mam nadzieję, że nigdy już żadnej z nas to nie spotka.

Ile dziś wizyt, powodzenia!
Trzymam kciuki, zwłaszcza za prenatalne, będzie dobrze [emoji846]

Ja wciąż jeszcze w łóżku, płaczę trochę z wykończenia, znów się spóźnię do pracy, ale znowu nie mogłam zasnąć pół nocy... [emoji26]
A nie możesz iść na zwolnienie?

Do góry