reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
A myślałam ze chodzi Ci o 2 [emoji16] No to wiadomo, chora nie jestem wiec nawet mi to do głowy nie przyszło [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A myślałam ze chodzi Ci o 2 [emoji16] No to wiadomo, chora nie jestem wiec nawet mi to do głowy nie przyszło [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale internista może wpisać A, chodzi o to, żebyś dostała 100% pensji za to zwolnienie. I pamiętaj, że L4 chodzone nie oznacza, że możesz jeździć i chodzić gdzie chcesz ;) raczej wątpię, żeby ktoś Cię skontrolowal, ale nie można tego wykluczyć niestety. Chodzone oznacza, że możesz iść na wizytę do lekarza, apteki czy kupić chleb, tak w telegraficznym skrócie ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powodzenia na wizytach :)

Mój straszak, jak się urodził miał 62cm
Kiedyś słyszałam opinię że kobiety rodzą dzieci podobne wagowo i wzrostowo do tego jak same przyszły na świat. W moim przypadku dwa razy się sprawdziło i moje dziewczyny miały obie po 52 cm i waga koło 3400, a mój mąż jak się urodził to miał ponad 62 i waga grubo ponad 4 kg

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach :)

Kiedyś słyszałam opinię że kobiety rodzą dzieci podobne wagowo i wzrostowo do tego jak same przyszły na świat. W moim przypadku dwa razy się sprawdziło i moje dziewczyny miały obie po 52 cm i waga koło 3400, a mój mąż jak się urodził to miał ponad 62 i waga grubo ponad 4 kg
To u mojej mamy się nie sprawdza ta teoria ;) ja ważyłam 2900, brat 4100, siostra 4560, brat 3900.

Moja córka 3230, a mąż ponoć też coś pod 4500 jak się urodził.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry