reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej dziewczyny [emoji8] Proszę o pomoc. Mam wyniki badań krwi. Zanim dostanę wiadomość z gabinetu, w którym robiłam prenatalne to chyba oszaleję. Pisałam Wam o tym, że przezierność wyszła mi 2,6mm. Może i bym się tym tak nie zamartwiała, gdyby nie fakt, że mam w rodzinie osobę z chorobą genetyczną. Napiszcie proszę w miarę możliwości co sądzicie o poniższych wynikach.
1499173092-aaaaaa.jpeg
Kurczę ja się nie znam kompletnie[emoji45]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

reklama
Już po wizycie.. słowa doktorki "szyjka trzyma , wszystko dobrze", mam dodatkowo włączyć magnez...
Czyli lureiny 2×1, nospa 1×1.. jak brzuch boli to nawet 3×1 i magnez 1×1.

Za tydzień mam przyjść to wypisze mi zwolnienie i gdyby się coś działo to też szybki przegląd, za dwa tygodnie też wizyta... I za dwa tygodnie będzie chciała mi już wypisać skierowanie do szpitala na zakładanie szewku, powiedziała że mogłaby już dziś wypisać Ale szpital jak to szpital mógłby mnie odeslac skoro to nic poważnego. No nie wiem

Włączyła detektor tętna ale dziec uciekal więc stwierdziła że nie będziemy się bawić w ganianego i odpalila usg... A dziec udawał, że śpi [emoji3] No i grzecznie przeprosiła dziecia za zakłócenie ciszy [emoji3]

No i mamy leżeć. Suuuper, tego się mogłam spodziewać [emoji52]

Już po wizycie.. słowa doktorki "szyjka trzyma , wszystko dobrze", mam dodatkowo włączyć magnez...

Za tydzień mam przyjść to wypisze mi zwolnienie i gdyby się coś działo to też szybki przegląd, za dwa tygodnie też wizyta... I za dwa tygodnie będzie chciała mi już wypisać skierowanie do szpitala na zakładanie szewku, powiedziała że mogłaby już dziś wypisać Ale szpital jak to szpital mógłby mnie odeslac skoro to nic poważnego. No nie wiem

Włączyła detektor tętna ale dziec uciekal więc stwierdziła że nie będziemy się bawić w ganianego i odpalila usg... A dziec udawał, że śpi [emoji3] No i grzecznie przeprosiła dziecia za zakłócenie ciszy [emoji3]

Witam w gronie leżących! Wizyta trochę Cię uspokoila? Niech Ci założą ten szewek po co czekać....

Lovi dzieki Bogu ze wszystko pod kontrola I jest dobrze. Wazne ze wiesz ze niedlugo zaloza szef.

Ja dzis zaczelam 2 trymestr, rowno 14 tydzien ale leze bo mnie boli, ciagnie i kluje co pare minut prawa strona podbrzusza, w okolicach pachwiny i jajanika i troche mnie to przeraza... Moja wizyta w niedziele u nowego lekarza I mam nadzieje ze odpowie na moje pytania i watpliwosci. Ja chyba za duzo sobie wkrecam w ta glowke ....

Milego dnia dziewczyny I powodzenia wizytujacym oczywiscie :)

Dziewczyny leżę z Wami [emoji4] choć u mnie to po prostu niepohamowana senność... ktoś mi powie czy to przejdzie? Męczy mnie już spanie po 16godzin na dobę...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w gronie leżących! Wizyta trochę Cię uspokoila? Niech Ci założą ten szewek po co czekać....

Wizyta trochę uspokoiła... Ale martwię się, że jest to dopiero 15tc... A gdzie tu do 37 ? [emoji3]

Mam nadzieję, że samo leżenie pomoże... I że założą mi ten szewek..

No właśnie nie wiem na co czekają Ale ufam mojej doktorce i wierzę że będzie dobrze. Musi być

reklama
Wizyta trochę uspokoiła... Ale martwię się, że jest to dopiero 15tc... A gdzie tu do 37 ? [emoji3]

Mam nadzieję, że samo leżenie pomoże... I że założą mi ten szewek..

No właśnie nie wiem na co czekają Ale ufam mojej doktorce i wierzę że będzie dobrze. Musi być
Dokładnie, musi być dobrze!

Do góry