reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Uff Po wizycie. Dzidzi 35 mm. Wszystko w normie. Prenatalne zrobione. Co do płci to w 11 tyg narządy dziewczynki i chłopca wyglądają tak samo. Mówi ze coś odstaje. Ale to niekoniecznie siusiak a lechtaczka i dopiero za 3 tyg jeśli się uda to coś powie. Nie sugeruje płci. mówi ze kiedyś powiedział ze chłopiec a potem się okazało ze dziewczynka. Mam odstawić folik i kupić wit.dla kobiety w ciąży. Jak będę wymiotowac to odstawić na 2-3 tyg i ponownie. Mówi ze wit są dla mnie. Bo dziecko wyciąga ode mnie minerały i wit. I bym nie sugerowała się reklamami ze najlepsze dla dziecka itp.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff Po wizycie. Dzidzi 35 mm. Wszystko w normie. Prenatalne zrobione. Co do płci to w 11 tyg narządy dziewczynki i chłopca wyglądają tak samo. Mówi ze coś odstaje. Ale to niekoniecznie siusiak a lechtaczka i dopiero za 3 tyg jeśli się uda to coś powie. Nie sugeruje płci. mówi ze kiedyś powiedział ze chłopiec a potem się okazało ze dziewczynka. Mam odstawić folik i kupić wit.dla kobiety w ciąży. Jak będę wymiotowac to odstawić na 2-3 tyg i ponownie. Mówi ze wit są dla mnie. Bo dziecko wyciąga ode mnie minerały i wit. I bym nie sugerowała się reklamami ze najlepsze dla dziecka itp.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, że wszystko dobrze [emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

@dreamscometrue @Kejka Mają wysłać smsa z analizą wyników do 2tygodni, więc do przyszłego czwartku. Z moim lekarzem niestety nic nie załatwię ponieważ do 17stego jest na urlopie, a wizytę mam 18stego. Także chyba jestem zmuszona czekać na wiadomość. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

@dreamscometrue @Kejka Mają wysłać smsa z analizą wyników do 2tygodni, więc do przyszłego czwartku. Z moim lekarzem niestety nic nie załatwię ponieważ do 17stego jest na urlopie, a wizytę mam 18stego. Także chyba jestem zmuszona czekać na wiadomość. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

Ja też mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Nie martw się na zapas, bo nie warto, i nie służy to dziecku.
Wszystkie tu musimy praktykować optymizm pomimo wszystkich przeciwności losu. [emoji846]

Mało kto się na tym zna wiec chyba będziesz musiała cierpliwie poczekać. Ale będzie dobrze.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Hej dziewczyny [emoji8] Proszę o pomoc. Mam wyniki badań krwi. Zanim dostanę wiadomość z gabinetu, w którym robiłam prenatalne to chyba oszaleję. Pisałam Wam o tym, że przezierność wyszła mi 2,6mm. Może i bym się tym tak nie zamartwiała, gdyby nie fakt, że mam w rodzinie osobę z chorobą genetyczną. Napiszcie proszę w miarę możliwości co sądzicie o poniższych wynikach.
1499173092-aaaaaa.jpeg
Chyba musisz poczekać na wizytę. Ja miałam usg genetyczne tydzień temu razem z Pappa. Mają do mnie dzwonić jak będzie opis bo wyniki miały być już w środę, ale pani doktor miała zrobić jeszcze opis i dopiero wtedy będą do odbioru. Po prostu lekarz najlepiej Ci to zobrazuje. Mam nadzieje, że wszystko jest OK! :-)

reklama
Agatam nie znam sie na takich wynikachbu normach ale jak blizej sie przyjrzeć to chyba wyniki sa w granicach norm. Wierze ze czekanie na lekarza to cala wieczność.
Marta a Ty nie jestes ze swietokrzyskiego? Kielce czy okolice?
Dream tak trzymać! Ja mam dobre przeczucia co do was!

Do góry