reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@Kejka ja mam unowe na stale i poki co nie ma osoby ktora moglaby mnie zastapic. Aczkolwiek nikt nie jest zastapiony. Szefa mam Niemca, ja 3 jezyczna. I trudno bedzie mnie zastapic, chcialabym do 1 roku zostac z dzieckiem w domu i pracowac z domu. Mam nadzieje ze sie wszystko jakos ulozy. Bo jak juz kogos bu znalazlby na moje miejsce to na pewno nie pusci tez :-)

reklama
@Kejka ja mam unowe na stale i poki co nie ma osoby ktora moglaby mnie zastapic. Aczkolwiek nikt nie jest zastapiony. Szefa mam Niemca, ja 3 jezyczna. I trudno bedzie mnie zastapic, chcialabym do 1 roku zostac z dzieckiem w domu i pracowac z domu. Mam nadzieje ze sie wszystko jakos ulozy. Bo jak juz kogos bu znalazlby na moje miejsce to na pewno nie pusci tez :-)

Nawet jak nie puści nowej osoby, to musi cię wziąć z powrotem.
Zazdroszczę, że znasz niemiecki, ja tyle lat się uczyłam i nic mi w głowie nie zostało.

Masz racje, zaczynam fiziowac :-)
Mam prace ktora lubie i mi dobrze w niej, po za tym w obcym kraju i sie wszystko nakreca [emoji4]

Przyjechalam 2.5 r temu z angielskim, ale chcac cos wiecej musialam sie szybko nauczyc niemieckiego. Do poludnia pracowalam a po poludniu w ksiazkach i raz w tyg kurs. Idealnie nie jest ale porzuniewam sie bezproblemowo.

Czesc dziewczyny [emoji4]
Mozna do Was dolaczyc?
Krotko o mnie[emoji4]jestem po dwoch poronieniach w 9/10 tyg ,jedno w pazdzierniku ,drugie w marcu.
Teraz trzecia ciaza,dzis wg usg mamy 10t0d [emoji4]z om termin na 29.01 a z usg na 25.01 .
Jestem ze Slaska i mam 27 lat.
Ta ciaza od poczatku tez byla zagrozona ,lezalam teraz plackiem miesiac ze wzgledu na krwiaka ale na szczescie dzis nie ma po nim sladu[emoji5][emoji5][emoji5]
W zalaczniku dodaje mojego szkrabika
Pozdrawiam
1498749678-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Funia90 [emoji4] miło że dołączyłaś. Mam nadzieję że za tym trzecim razem wszystko będzie dobrze! Dzidzia na zdjęciu śliczna [emoji4] Nie ma tu chyba zbyt wiele dziewczyn ze Śląska, więc tym bardziej fajnie, że będzie ktoś z okolicy - ja jestem z Katowic [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Funia,

Mam nadzieję, że tym razem ciąża zakończy się szczęśliwie.
Miło, że dołączyłaś, jestem dzień za Tobą - dziś 9t6d [emoji4]

Współczuję przeżyć Funia.
Witaj wśród nas :)
Na grupie fajna atmosfera, więc pewnie szybko się zadomowisz :)
kasia2309 na kiedy Ty masz termin? Bo tak patrzę po Twoim suwaczku, ze jesteś na tym samym etapie -u mnie też jest niby 10tyg i 5dni.

Czesc dziewczyny [emoji4]
Mozna do Was dolaczyc?
Krotko o mnie[emoji4]jestem po dwoch poronieniach w 9/10 tyg ,jedno w pazdzierniku ,drugie w marcu.
Teraz trzecia ciaza,dzis wg usg mamy 10t0d [emoji4]z om termin na 29.01 a z usg na 25.01 .
Jestem ze Slaska i mam 27 lat.
Ta ciaza od poczatku tez byla zagrozona ,lezalam teraz plackiem miesiac ze wzgledu na krwiaka ale na szczescie dzis nie ma po nim sladu[emoji5][emoji5][emoji5]
W zalaczniku dodaje mojego szkrabika
Pozdrawiam
1498749678-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witamy. :) Słodkie Bobo.
Teraz już musi być tylko dobrze :)

Dziewczyny, a mam takie pytanie?
Któraś z was może szyje na maszynie?
Ja ostatnio przeglądam jak dziewczyny szyja takie malutenkie ubranka i rozczula mnie to bardzo:)
Moja mama robiła kurs krawcowej, już jej zapowiedziałam, że będzie musiała mnie podszkolic :D A za resztę to nie wiem jak się wziąść... ale myślę nad tym.. i może spróbuję. Zawsze jakieś zajęcie dodatkowe :) I będzie można zająć głowę. Chociaż nie wykluczam, że maszynę mogłabym wyrzucić przez okno... :D jak nie będzie mi szło.

Do pracy niestety nie wracam, na nockach nie mogę pracować. A nie ma mozliwosci przeniesc mnie gdzies indziej. No, a poza tym... ciąża jest zagrożona ze względu na poprzedni przedwczesny poród

A ja mam jeszcze takie pytanie z innej beczki - WY też robicie takie dziwne literówki, pisząc coś na telefonie/kompie? Zawsze miałam skłonność do przestawiania literek, ale teraz to wręcz tworzę nowe słowa i czasami muszę wykasować całe zdanie :baffled:

reklama
@kasia2309 ja tez jestem z Katowic [emoji4]

Dziewczyny watek podczytywalam od dawna ale nie odzywalam sie ,bo chcialam przekroczyc okres w ktorym tracilam dzieciaczki.
Mam nadzieje ,ze teraz bedzie dobrze[emoji5]
Moje dzidzi jest dzielne bo zezarlo krwiaka w miesiac[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry