reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
U nas poszło niby szybko, ale ja miałam stymulacje. Kilka lat temu zdiagnozowano u mnie pcos. Przy każdej próbie odstawienia tabletek mój okres się zatrzymywal... Dlatego przewidując problemy zdecydowaliśmy z gin od razu po ślubie zacząć stymulacje.

Dreams cudne to [emoji7] cieszę się że wizyta wypadła tak pozytywnie!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ostatnio romawiałam z babcia męza 88 lat. opowiadała jak to było za jej młodości. Dziewczyny nie uwiezycie w zaawansowanej ciąży dźwigała dwa wiadra wody naraz, worki drewna itp. Stwierdzam: kobiety kiedyś były inne. Ja przed chwila wróciłam zpielenia szklarni, zrobione choc nie idealnie ale największe chwasty wyrwane. grządki zostawiłam na jutro bo zaczęłam się zastanwiac czy ie przedobrzylam dzisiaj.

ostatnio romawiałam z babcia męza 88 lat. opowiadała jak to było za jej młodości. Dziewczyny nie uwiezycie w zaawansowanej ciąży dźwigała dwa wiadra wody naraz, worki drewna itp. Stwierdzam: kobiety kiedyś były inne. Ja przed chwila wróciłam zpielenia szklarni, zrobione choc nie idealnie ale
moja babcia zaczela rodzic moja mame przy zbieraniu ziemniakow na polu :)

właśnie o to chodzi, nie wiem czy jadły inaczej a może mniej stresu chociaż nie bo często przypadały czasy wojny. a ja dziś popielilam w przysiadzie i skłonie i tu zaraz myśli może Malenstwo sciskam itp.!
wiec zrezygnowałam z pielenia grządek. nie wiem czy rozsadek, czy paranoja. Wiem ze Kocham wszystkie moje Dzieci i boje się a babcie podziwiam , ostatnio panikowałam po zakupach.

reklama
Do góry