reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Za mną też chodzą naleśniczki, ale dzisiaj nic nie ugotowałam przez te upały. Może jutro. I jeszcze od tygodnia nie mogę zebrać się do pieczenia drożdżówek z rabarbarem ;-)

@tita82 ja właśnie dziś robiłam tsh i jeszcze mocz, wyniki w piątek. Zobaczymy jak się po lekach ma moja niedoczynność. Powodzenia na wizycie ;-)

reklama
tita82 ja przez ostatnie dwa dni to chodziłam jak struta a raczej przeleżałam , a dziś wyjątkowo dobrze nawet troszkę posprzątała:-D wreszcie;). Jak dam rade to pojde jeszcze w szklarni popielic bo zielsko mi obok pomidorków rosnie.

dziewczyny mam pytanko czy wy na kazda wizyte robicie morfo i mocz. ja mam kolejna w lipcu będzie to już 16 tydz ale gin nie zlecil mi zadnych badań?

Malinka właśnie jabtez nie mam zleconych badan. Az dzwoniłam do kuzynki czy jej lekarz tez nir zlecal bo chodzila do tego samego. W poprzedniej ciazy robilam co mc. Teraz jedynie do endo co mc robie ft4

2nn3s65g7smbazeo.png

w końcu mój suwaczek:)

IMG_20170628_191510.jpg
nie mogliśmy się z M powstrzymać [emoji23] mały rozmiar ale są przeceny i większego nie było.... dziękuję Wam dziewczyny za tyle ciepłych słów [emoji5] jesteście kochane [emoji172]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Załączniki

• IMG_20170628_191510.jpg
    IMG_20170628_191510.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 302
reklama
temat starań chyba był jak mnie nie było, my po 7 bezowocnych miesiącach wzieliśmy się za leczenie i skończyło się jak już pewnie wiecie na in vitro....

Do góry