reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Agi ja sie nie martwię bo w poprzedniej ciazy tez na początku spadała z wagi a potem nadrobiłam 10 kg i córcia zdrowa wiec teraz rownież będzie dobrze ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach :) ale dziś was dużo :)

@dreamscometrue dopiszesz mi usg prenatalne na 18 lipca? Dziękuję :D

Pytałam wczoraj gina o jazdę na rowerze (a on też uwielbia rower bo w jakiś maratonach czy czymś brał udział) i stwierdził że jest na nie, że owszem jest za ćwiczeniami i aktywnością fizyczną w ciązy ale bezpieczną. Rower stanowczo odradza bo jednak nawet doświadczonemu "kierowcy" może się zdarzyć upadek czy coś, a na rowerze o nieszczęście nie trudno. No i niestety przyznaje mu rację bo mojej koleżance też ostatnio pod koła wleciał pies i się trochę poturbowała...

Kurczę, szkoda, bo rower to mój ulubiony sport, miałam nadzieję, że mój gin mi po 13 tyg da zielone światło, ale chyba nie... fakt, czasem nie da się przewidzieć co na drodze wyskoczy. Tym bardziej że mój rower jest na wyścigi a nie na niedzielne wycieczki.

Czyli spacery, basen, joga, takie aktywności zostają?

Kurczę, szkoda, bo rower to mój ulubiony sport, miałam nadzieję, że mój gin mi po 13 tyg da zielone światło, ale chyba nie... fakt, czasem nie da się przewidzieć co na drodze wyskoczy. Tym bardziej że mój rower jest na wyścigi a nie na niedzielne wycieczki.

Czyli spacery, basen, joga, takie aktywności zostają?
U mnie też rower ulubiony sport...
Tak spacery, basen najlepszy, joga można śmiało

A ja codziennie zasuwam na rowerze :-) w pracy jak chce sie dostac z biura na produkcje to nie ma wyjscia. Inaczej by w 1 strone zajmowalo mi 20 min.
Oczywiscie powoli jezdze i ostroznie. Mysle ze jazda spacerowa po sciezkach rowerowych w niezagrozonej ciazy to nic zlego.

Oooo jak dużo się dzisiaj dzieje u nas ☺
Trzymam kciuki za Was dziewczyny !!! i czekam na info ☺
Co do wagi to moja waga stoi w miejscu a nawet apka twierdzi ze mam niedowage. ale co zrobić jak nie mam zachcianek ciążowych a to co jem to jem żeby coś jeść i wszystko smakuje mi jak papier.:(

A ja codziennie zasuwam na rowerze :-) w pracy jak chce sie dostac z biura na produkcje to nie ma wyjscia. Inaczej by w 1 strone zajmowalo mi 20 min.
Oczywiscie powoli jezdze i ostroznie. Mysle ze jazda spacerowa po sciezkach rowerowych w niezagrozonej ciazy to nic zlego.

Też tak myślałam, ale jednak gin zrył mi głowę :D więc wolę nie ryzykować.

Oooo jak dużo się dzisiaj dzieje u nas ☺
Trzymam kciuki za Was dziewczyny !!! i czekam na info ☺
Co do wagi to moja waga stoi w miejscu a nawet apka twierdzi ze mam niedowage. ale co zrobić jak nie mam zachcianek ciążowych a to co jem to jem żeby coś jeść i wszystko smakuje mi jak papier.:(

mi też przeszły zachcianki i nie mam na nic ochoty, przez te mdłości tylko pepsi bym piła, gdzie wcześniej jej nie tykałam i mam wrażenie że nadziewam dzidzię tymi chemikaliami i cukrem

Dziewczyny czy jedzie któraś z was na urlop na zwolnieniu? Planowałam zwolnienie wziąć po powrocie z nad morza ale mojego lekarza potem nie będzie więc najlepiej żebym wzięła zaraz przed wyjazdem. Teraz kurcze nie wiem co zrobić bo nie powinno nigdzie się jechać na zwolnieniu, a jakby się coś stało to mogą być problemy?

Też tak myślałam, ale jednak gin zrył mi głowę :D więc wolę nie ryzykować.

mi też przeszły zachcianki i nie mam na nic ochoty, przez te mdłości tylko pepsi bym piła, gdzie wcześniej jej nie tykałam i mam wrażenie że nadziewam dzidzię tymi chemikaliami i cukrem

Dziewczyny czy jedzie któraś z was na urlop na zwolnieniu? Planowałam zwolnienie wziąć po powrocie z nad morza ale mojego lekarza potem nie będzie więc najlepiej żebym wzięła zaraz przed wyjazdem. Teraz kurcze nie wiem co zrobić bo nie powinno nigdzie się jechać na zwolnieniu, a jakby się coś stało to mogą być problemy?
Ja mialam jechac. Zusem sie cykalam, ale ... przede wszystkim tak mnie teraz to krwawienie wystraszylo, ze nie mam zamiaru się nigdzie ruszać

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa po wczorajszej wizycie. Czyli już wiem, aby nie sugerować się każdorazową zmianą terminu z usg. Trzymam się 11.01 [emoji4] Życzę mnóstwa powodów do uśmiechu wszystkim wizytującym dzisiaj [emoji8]

Do góry