reklama
Kejka
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach ale dziś was dużo
@dreamscometrue dopiszesz mi usg prenatalne na 18 lipca? Dziękuję
Pytałam wczoraj gina o jazdę na rowerze (a on też uwielbia rower bo w jakiś maratonach czy czymś brał udział) i stwierdził że jest na nie, że owszem jest za ćwiczeniami i aktywnością fizyczną w ciązy ale bezpieczną. Rower stanowczo odradza bo jednak nawet doświadczonemu "kierowcy" może się zdarzyć upadek czy coś, a na rowerze o nieszczęście nie trudno. No i niestety przyznaje mu rację bo mojej koleżance też ostatnio pod koła wleciał pies i się trochę poturbowała...
Kurczę, szkoda, bo rower to mój ulubiony sport, miałam nadzieję, że mój gin mi po 13 tyg da zielone światło, ale chyba nie... fakt, czasem nie da się przewidzieć co na drodze wyskoczy. Tym bardziej że mój rower jest na wyścigi a nie na niedzielne wycieczki.
Czyli spacery, basen, joga, takie aktywności zostają?
marta64
U mnie też rower ulubiony sport...Kurczę, szkoda, bo rower to mój ulubiony sport, miałam nadzieję, że mój gin mi po 13 tyg da zielone światło, ale chyba nie... fakt, czasem nie da się przewidzieć co na drodze wyskoczy. Tym bardziej że mój rower jest na wyścigi a nie na niedzielne wycieczki.
Czyli spacery, basen, joga, takie aktywności zostają?
Tak spacery, basen najlepszy, joga można śmiało
Agi.aguullka
A ja codziennie zasuwam na rowerze :-) w pracy jak chce sie dostac z biura na produkcje to nie ma wyjscia. Inaczej by w 1 strone zajmowalo mi 20 min.
Oczywiscie powoli jezdze i ostroznie. Mysle ze jazda spacerowa po sciezkach rowerowych w niezagrozonej ciazy to nic zlego.
Oczywiscie powoli jezdze i ostroznie. Mysle ze jazda spacerowa po sciezkach rowerowych w niezagrozonej ciazy to nic zlego.
Lake882
Oooo jak dużo się dzisiaj dzieje u nas ☺
Trzymam kciuki za Was dziewczyny !!! i czekam na info ☺
Co do wagi to moja waga stoi w miejscu a nawet apka twierdzi ze mam niedowage. ale co zrobić jak nie mam zachcianek ciążowych a to co jem to jem żeby coś jeść i wszystko smakuje mi jak papier.
Co do wagi to moja waga stoi w miejscu a nawet apka twierdzi ze mam niedowage. ale co zrobić jak nie mam zachcianek ciążowych a to co jem to jem żeby coś jeść i wszystko smakuje mi jak papier.
marta64
A ja codziennie zasuwam na rowerze :-) w pracy jak chce sie dostac z biura na produkcje to nie ma wyjscia. Inaczej by w 1 strone zajmowalo mi 20 min.
Też tak myślałam, ale jednak gin zrył mi głowę więc wolę nie ryzykować.
Oooo jak dużo się dzisiaj dzieje u nas ☺
mi też przeszły zachcianki i nie mam na nic ochoty, przez te mdłości tylko pepsi bym piła, gdzie wcześniej jej nie tykałam i mam wrażenie że nadziewam dzidzię tymi chemikaliami i cukrem
Dziewczyny czy jedzie któraś z was na urlop na zwolnieniu? Planowałam zwolnienie wziąć po powrocie z nad morza ale mojego lekarza potem nie będzie więc najlepiej żebym wzięła zaraz przed wyjazdem. Teraz kurcze nie wiem co zrobić bo nie powinno nigdzie się jechać na zwolnieniu, a jakby się coś stało to mogą być problemy?
michasia30
Powodzenia dziewczyny ma wizytach! Jestem pewna ze wszystko będzie w jak najlepszym porządku [emoji106][emoji6][emoji5]
Ja mialam jechac. Zusem sie cykalam, ale ... przede wszystkim tak mnie teraz to krwawienie wystraszylo, ze nie mam zamiaru się nigdzie ruszaćTeż tak myślałam, ale jednak gin zrył mi głowę więc wolę nie ryzykować.
mi też przeszły zachcianki i nie mam na nic ochoty, przez te mdłości tylko pepsi bym piła, gdzie wcześniej jej nie tykałam i mam wrażenie że nadziewam dzidzię tymi chemikaliami i cukrem
Dziewczyny czy jedzie któraś z was na urlop na zwolnieniu? Planowałam zwolnienie wziąć po powrocie z nad morza ale mojego lekarza potem nie będzie więc najlepiej żebym wzięła zaraz przed wyjazdem. Teraz kurcze nie wiem co zrobić bo nie powinno nigdzie się jechać na zwolnieniu, a jakby się coś stało to mogą być problemy?
reklama
aqatam
Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa po wczorajszej wizycie. Czyli już wiem, aby nie sugerować się każdorazową zmianą terminu z usg. Trzymam się 11.01 [emoji4] Życzę mnóstwa powodów do uśmiechu wszystkim wizytującym dzisiaj [emoji8]