reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hoho dzisiaj się dużo dzieje! @xssenia @tita82 @Ann90 udanych wizyt! @Mooms kciuki za usg i czekamy na wyniki Nifty i tak samo @AnnieQ. oby wyniki Pappy były dobre! A Was proszę trzymajcie kciuki za moje usg prenatalne, bo umieram z nerwów! P.S. czekam na foty brzuszków i co tam jeszcze prywatnie macie ochotę na naszym zamkniętym forum [emoji6] miłego dnia wszystkim

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Hoho dzisiaj się dużo dzieje! @xssenia @tita82 @Ann90 udanych wizyt! @Mooms kciuki za usg i czekamy na wyniki Nifty i tak samo @AnnieQ. oby wyniki Pappy były dobre! A Was proszę trzymajcie kciuki za moje usg prenatalne, bo umieram z nerwów! P.S. czekam na foty brzuszków i co tam jeszcze prywatnie macie ochotę na naszym zamkniętym forum [emoji6] miłego dnia wszystkim

p19u3e3kypv8wdqj.png

Dziękuję Dreamscometrue, ja za Ciebie także trzymam kciuki! Wyobrażam sobie Twój stres, sama przeżyję identyczny już za 2 tygodnie...

Sporo do nadrobienia mam ;)

Co do wyglądu to wydaje mi sie ze nic sie nie zmieniłam, tak jak i w pierwszej ciazy ;) wiec jest dobrze najważniejsze ze cera ladna ;)

Dzis -3 kg na minusie, mdli mnie ale nie wymiotuje, jem normalnie, nie wiem skąd te spadki- w sumie to dla mojej wagi lepiej bo mam sporo nadprogramowych kilogramów.

U nas w rodzinie samo chłopcy sie rodzą jak u mnie jak i u męża tylko my przełamaliśmy schemat i mamy córeczkę ;) każdy nam zazdrości :D

Aqatam super wiadomości ;) z tym terminem jest tak ze tylko
ten z pierwszego usg jest miarodajny, potem każdy dzidziuś rośnie we własnym tempie i z tad te rożne terminy nie kierowałabym sie nimi ;)

Szarotka super wiadomości, no niestety często jest tak ze płeć jest inna niż chcemy;) Hm... a ja czułam sie i wyglądam i jadłam na chłopca według zabobonów a mamy córeczkę ;)

Monia super wiadomości ;)

Marta śliczna dzidzia [emoji7]

Ile Was dzis wizytuje !!! Powodzenia dziewczyny !! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, dużo Was dziś więc napiszę, że trzymam za wszystkie wizytujàce mocno kciuki :-) Dajcie znać po :-)

Ja próbuje się podnieść żeby zawieźć mocz do badania i zrobić tsh, u nas pada więc taaaaaak mi się nie chce. Postaram się wstawić Wam zdjęcie dzidziolka dziś bo wczoraj tego nie zrobiłam, a w domu jeszcze 2 x oglądałam nagranie z USG :D

@bbubbka u nas wygląda, że też tak będzie, ale czekam jeszcze na 100% potwierdzenie chociaż już mam w głowie Polę ;-) Szybko się przestawiłam :-) U nas chyba było 50/50 bo u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, a u męża chłopaków. Według zabobonów mam tak jak Ty i wszyscy mówili, że chyba chłopak będzie :-) Ale jak widać u mnie się też nie sprawdziło prawdopodobnie :p

Dzień dobry dziś! Powodzenia na wizytach! :)
@dreamscometrue skoro mamy już uprawnienia to może je wykorzystamy i usuniemy niektóre wątki, co by to nie zaśmiecać naszego forum? Chodzi mi o "wątek główny" czy "trochę o nas" . Tam nic nie piszemy, nic się nie dzieje, po co to komu :)

Szarotka na tym etapie to jeźdźców nic pewnego ;)

W poprzedniej ciazy lekarz powiedział ze na pewno dziewczynka a jak sie pomylił to stawia flaszkę [emoji23]wiec miałam pewność ;)

Teraz powiedział ze nie jest pewny wiec czekam do 10 lipca mam nadzieje na potwierdzenia chłopca ;)

Dzień dobry dziś! Powodzenia na wizytach! :)
@dreamscometrue skoro mamy już uprawnienia to może je wykorzystamy i usuniemy niektóre wątki, co by to nie zaśmiecać naszego forum? Chodzi mi o "wątek główny" czy "trochę o nas" . Tam nic nie piszemy, nic się nie dzieje, po co to komu :)
Jasne usuń![emoji5]

p19u3e3kypv8wdqj.png

Sporo do nadrobienia mam ;)

Co do wyglądu to wydaje mi sie ze nic sie nie zmieniłam, tak jak i w pierwszej ciazy ;) wiec jest dobrze najważniejsze ze cera ladna ;)

Dzis -3 kg na minusie, mdli mnie ale nie wymiotuje, jem normalnie, nie wiem skąd te spadki- w sumie to dla mojej wagi lepiej bo mam sporo nadprogramowych kilogramów.

U nas w rodzinie samo chłopcy sie rodzą jak u mnie jak i u męża tylko my przełamaliśmy schemat i mamy córeczkę ;) każdy nam zazdrości :D

Aqatam super wiadomości ;) z tym terminem jest tak ze tylko
ten z pierwszego usg jest miarodajny, potem każdy dzidziuś rośnie we własnym tempie i z tad te rożne terminy nie kierowałabym sie nimi ;)

Szarotka super wiadomości, no niestety często jest tak ze płeć jest inna niż chcemy;) Hm... a ja czułam sie i wyglądam i jadłam na chłopca według zabobonów a mamy córeczkę ;)

Monia super wiadomości ;)

Marta śliczna dzidzia [emoji7]

Ile Was dzis wizytuje !!! Powodzenia dziewczyny !! ;)

U mnie podobnie na minusie. I zupelnie tym sie nie przejmuje, bo mam tez zapas . Z tym ze ja jem duzo mniej bo inaczej reszte oddaje i sie mecze.czuje sie dobrze, mdlosci duzo mniejsze tylko wieczorami jeszcze bywa ciezko. W 1 ciazy przytylam 25 kg i wszystko mi zostalo. W drugiej juz tylko 9 bo sie pilnowalam. W tej bym chcial podobnie.

reklama
Powodzenia na wizytach :) ale dziś was dużo :)

@dreamscometrue dopiszesz mi usg prenatalne na 18 lipca? Dziękuję :D

Pytałam wczoraj gina o jazdę na rowerze (a on też uwielbia rower bo w jakiś maratonach czy czymś brał udział) i stwierdził że jest na nie, że owszem jest za ćwiczeniami i aktywnością fizyczną w ciązy ale bezpieczną. Rower stanowczo odradza bo jednak nawet doświadczonemu "kierowcy" może się zdarzyć upadek czy coś, a na rowerze o nieszczęście nie trudno. No i niestety przyznaje mu rację bo mojej koleżance też ostatnio pod koła wleciał pies i się trochę poturbowała...

Do góry