reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hoho dzisiaj się dużo dzieje! @xssenia @tita82 @Ann90 udanych wizyt! @Mooms kciuki za usg i czekamy na wyniki Nifty i tak samo @AnnieQ. oby wyniki Pappy były dobre! A Was proszę trzymajcie kciuki za moje usg prenatalne, bo umieram z nerwów! P.S. czekam na foty brzuszków i co tam jeszcze prywatnie macie ochotę na naszym zamkniętym forum [emoji6] miłego dnia wszystkim

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Hoho dzisiaj się dużo dzieje! @xssenia @tita82 @Ann90 udanych wizyt! @Mooms kciuki za usg i czekamy na wyniki Nifty i tak samo @AnnieQ. oby wyniki Pappy były dobre! A Was proszę trzymajcie kciuki za moje usg prenatalne, bo umieram z nerwów! P.S. czekam na foty brzuszków i co tam jeszcze prywatnie macie ochotę na naszym zamkniętym forum [emoji6] miłego dnia wszystkim

p19u3e3kypv8wdqj.png

Dziękuję Dreamscometrue, ja za Ciebie także trzymam kciuki! Wyobrażam sobie Twój stres, sama przeżyję identyczny już za 2 tygodnie...

Sporo do nadrobienia mam ;)

Co do wyglądu to wydaje mi sie ze nic sie nie zmieniłam, tak jak i w pierwszej ciazy ;) wiec jest dobrze najważniejsze ze cera ladna ;)

Dzis -3 kg na minusie, mdli mnie ale nie wymiotuje, jem normalnie, nie wiem skąd te spadki- w sumie to dla mojej wagi lepiej bo mam sporo nadprogramowych kilogramów.

U nas w rodzinie samo chłopcy sie rodzą jak u mnie jak i u męża tylko my przełamaliśmy schemat i mamy córeczkę ;) każdy nam zazdrości :D

Aqatam super wiadomości ;) z tym terminem jest tak ze tylko
ten z pierwszego usg jest miarodajny, potem każdy dzidziuś rośnie we własnym tempie i z tad te rożne terminy nie kierowałabym sie nimi ;)

Szarotka super wiadomości, no niestety często jest tak ze płeć jest inna niż chcemy;) Hm... a ja czułam sie i wyglądam i jadłam na chłopca według zabobonów a mamy córeczkę ;)

Monia super wiadomości ;)

Marta śliczna dzidzia [emoji7]

Ile Was dzis wizytuje !!! Powodzenia dziewczyny !! ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, dużo Was dziś więc napiszę, że trzymam za wszystkie wizytujàce mocno kciuki :-) Dajcie znać po :-)

Ja próbuje się podnieść żeby zawieźć mocz do badania i zrobić tsh, u nas pada więc taaaaaak mi się nie chce. Postaram się wstawić Wam zdjęcie dzidziolka dziś bo wczoraj tego nie zrobiłam, a w domu jeszcze 2 x oglądałam nagranie z USG :D

@bbubbka u nas wygląda, że też tak będzie, ale czekam jeszcze na 100% potwierdzenie chociaż już mam w głowie Polę ;-) Szybko się przestawiłam :-) U nas chyba było 50/50 bo u mnie w rodzinie przewaga dziewczyn, a u męża chłopaków. Według zabobonów mam tak jak Ty i wszyscy mówili, że chyba chłopak będzie :-) Ale jak widać u mnie się też nie sprawdziło prawdopodobnie :p

Dzień dobry dziś! Powodzenia na wizytach! :)
@dreamscometrue skoro mamy już uprawnienia to może je wykorzystamy i usuniemy niektóre wątki, co by to nie zaśmiecać naszego forum? Chodzi mi o "wątek główny" czy "trochę o nas" . Tam nic nie piszemy, nic się nie dzieje, po co to komu :)

Szarotka na tym etapie to jeźdźców nic pewnego ;)

W poprzedniej ciazy lekarz powiedział ze na pewno dziewczynka a jak sie pomylił to stawia flaszkę [emoji23]wiec miałam pewność ;)

Teraz powiedział ze nie jest pewny wiec czekam do 10 lipca mam nadzieje na potwierdzenia chłopca ;)

Dzień dobry dziś! Powodzenia na wizytach! :)
@dreamscometrue skoro mamy już uprawnienia to może je wykorzystamy i usuniemy niektóre wątki, co by to nie zaśmiecać naszego forum? Chodzi mi o "wątek główny" czy "trochę o nas" . Tam nic nie piszemy, nic się nie dzieje, po co to komu :)
Jasne usuń![emoji5]

p19u3e3kypv8wdqj.png

Sporo do nadrobienia mam ;)

Co do wyglądu to wydaje mi sie ze nic sie nie zmieniłam, tak jak i w pierwszej ciazy ;) wiec jest dobrze najważniejsze ze cera ladna ;)

Dzis -3 kg na minusie, mdli mnie ale nie wymiotuje, jem normalnie, nie wiem skąd te spadki- w sumie to dla mojej wagi lepiej bo mam sporo nadprogramowych kilogramów.

U nas w rodzinie samo chłopcy sie rodzą jak u mnie jak i u męża tylko my przełamaliśmy schemat i mamy córeczkę ;) każdy nam zazdrości :D

Aqatam super wiadomości ;) z tym terminem jest tak ze tylko
ten z pierwszego usg jest miarodajny, potem każdy dzidziuś rośnie we własnym tempie i z tad te rożne terminy nie kierowałabym sie nimi ;)

Szarotka super wiadomości, no niestety często jest tak ze płeć jest inna niż chcemy;) Hm... a ja czułam sie i wyglądam i jadłam na chłopca według zabobonów a mamy córeczkę ;)

Monia super wiadomości ;)

Marta śliczna dzidzia [emoji7]

Ile Was dzis wizytuje !!! Powodzenia dziewczyny !! ;)

U mnie podobnie na minusie. I zupelnie tym sie nie przejmuje, bo mam tez zapas . Z tym ze ja jem duzo mniej bo inaczej reszte oddaje i sie mecze.czuje sie dobrze, mdlosci duzo mniejsze tylko wieczorami jeszcze bywa ciezko. W 1 ciazy przytylam 25 kg i wszystko mi zostalo. W drugiej juz tylko 9 bo sie pilnowalam. W tej bym chcial podobnie.

reklama
Powodzenia na wizytach :) ale dziś was dużo :)

@dreamscometrue dopiszesz mi usg prenatalne na 18 lipca? Dziękuję :D

Pytałam wczoraj gina o jazdę na rowerze (a on też uwielbia rower bo w jakiś maratonach czy czymś brał udział) i stwierdził że jest na nie, że owszem jest za ćwiczeniami i aktywnością fizyczną w ciązy ale bezpieczną. Rower stanowczo odradza bo jednak nawet doświadczonemu "kierowcy" może się zdarzyć upadek czy coś, a na rowerze o nieszczęście nie trudno. No i niestety przyznaje mu rację bo mojej koleżance też ostatnio pod koła wleciał pies i się trochę poturbowała...

Do góry