reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny pozwoliłam sobie założyć jeden wątek ma Styczniowkach 2018. Nie chciałam zaśmiecać tutaj a łatwiej będzie później znaleść a może komuś jeszcze się przyda. Jak będziecie miałaby chwile kuknijcie tam proszę o napiszcie co myślicie. Powiem tylko ze to wózkach i potrzebne są doświadczone mamy [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie ewidentnie widac juz tylko 1 kreske... niestety. Życzę wszystkim powodzenia ! Dziewczyny po stracie w tak wczesnej fazie trzeba odvzekac jakis czas do nadtepnych staran ?

Lake ale miałaś cudny dzień -gratualcje <3
Ineska postaraj się pozytywne myśleć, może faktycznie jest za wcześnie. Wytrwałości dużo życzę

Dziewczyny czy któraś z Was miała cukrzycę ciażową. Miałam dość szybko w pierwszej ciąży i teraz też zaczyna się problem. Dziś coś mnie tknęło i na czczo wynik mi wyszedl 116 - norma jest do 90

U mnie ewidentnie widac juz tylko 1 kreske... niestety. Życzę wszystkim powodzenia ! Dziewczyny po stracie w tak wczesnej fazie trzeba odvzekac jakis czas do nadtepnych staran ?

Przykro mi.
Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało.

Ja powiem tylko ze ja poroniłam pod koniec czerwca a w październiku tego samego roku byłam już w ciąży. Poród przeszedł książkowo i wszystko z mała w porządku.
Tu chyba bardziej chodzi o przygotowanie psychiczne po stracie.
Ja bym dała sobie 3 miesiące ale to zależy od kobiety.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przepraszam ale nie dodam zdjęcia ☺
Mój M stwierdził że nie bo nie i to jest też jego dzidzia i on nie chce ! trochę śmiać mi się chciało no ale uległam ☺

ojej kilka dni mnie nie było a tyle nowych mam:).
Odnośnie do wpisów: to będzie jak Bóg pozwoli nasze 3 Dzieciątko i sadze ze tak jak u was ci którzy się dowiedzą stwierdza ze jesteśmy szaleni albo jeszcze lepiej ze pokusiliśmy się na 500+( bo tez takie komentarze słysze o parach majacych więcej niż jedno dziecko- przykre ale niestety prawdziwe zawisc ludzka nie ma granic ).
Przyjmuje na razie wyłącznie kwas foliowy.
Po poronieniu odczekaliśmy 3 miesiące i udało się NAM (tak zalecił lekarz)

Dziewczynki byłam u gina w związku z plamieniami i oprócz dodatniego testu z krwi nie stwierdził ciąży. Zaproponował w razie bóli szpital z podejrzeniem ciąży pozamacicznej. Dzisiaj u mnie 3t6d. Każdy mi mówi że ma prawo pęcherzyk być jeszcze nie widoczny ale łzy były :-( :(
Za tydzień na usg.
Hmm trochę dziwne ma podejście gin. Ale trzymam kciuki by za tydzień wszystko było dobrze [emoji8]
Bardzo mi przykro [emoji17]tulam mocno!

Dziewczyny przepraszam ale nie dodam zdjęcia [emoji5]
Mój M stwierdził że nie bo nie i to jest też jego dzidzia i on nie chce ! trochę śmiać mi się chciało no ale uległam [emoji5]

Z facetami czasem się nie wygra [emoji12][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aga_agi moja kolezanka podczas obu ciąz miała cukrzyce ciązową a potem zatrucie ciążowe dlatego zawsze rozwiązanie odbywało się wcześniej i za pomocą cesarskiego ciecia ale to było pod koniec ciaz

Do góry