reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Czesc dziewczyny :)
Mam nadzieje ze od rana stres sie troche zmniejszyl i ze jestescie spokojniejsze. Musimy byc dzielne dla naszych Bąbelków!
Trzymam za Was mocno kciuki!

Co do snow to raz mi sie snila dziewczynka ale za to czesto mam ochote na slone wiec moze jednak chlopczyk? :)

reklama
Czesc dziewczyny :)
Mam nadzieje ze od rana stres sie troche zmniejszyl i ze jestescie spokojniejsze. Musimy byc dzielne dla naszych Bąbelków!
Trzymam za Was mocno kciuki!

Co do snow to raz mi sie snila dziewczynka ale za to czesto mam ochote na slone wiec moze jednak chlopczyk? :)
A ja najchętniej jadalnym słone że słodkim. Takie mieszane. Mąż się śmieje że rozum mi ciąża odbiera bo ciągle zapominam czegoś i jak blondynka się zachowuje... A z drugiej strony mam twarz tak zsypana jak nigdy w życiu, teraz mnie chyba dopadł trądzik młodzieńczy :-D czyli wychodzi ze mam chłopaka i dziewczynkę ale jedna dzidzie na usg widziałam :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli.

Mi parę razy śniło się, że rodzę dziewczynkę. Raz nawet dwie. Wszystko co słodkie jest na tak i wszelakie owoce warzywa też wchodzą mi najlepiej, po tłustym czuje się strasznie ciężko więc raczej unikam z mięs to tylko drób. Z chińskiego kalendarza wychodzi Nam chłopak. Ja bym tylko chciała żeby było zdrowe :)
Do snów mam takie podejście, że jak się coś pamięta to się nie spełnia i nawet działa.

Dostałam dziś od mamy ochrzan, że mówię na jej wnuka/wnuczkę Fasola, a to już przecież mały człowiek. Moją mamę całkowicie pochłonął babciny instynkt.

Moj tez sie smieje ze ciagle jestem rozkojarzona i mozna do mnie po 3 razy mowic bo nie zapamietuje :D tak jak Ty Marta64 :D mi stres troche minal i wogole troche lepiej sie dzis czuje.Choc rano bralam nospe bo mnie brzuch bolal bardzo_Odpukac narazie nie plamie :) takze ciesze sie :) trzymam kciuki za nasze styczniowe babelki ;)

Amam do Was pytanie macie jakies sprawdzone sposoby na b.sucha skórę? Oeaz na rozstepy? Na rozstepy podobno bio oil ale nie probowalam.Bede wdzieczna za odp :)

Ja z Poznania :)
Mallutka - ulozy ci sie wszystko - oby szybko!
Ja z okolic [emoji6]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Mi się śni, że dzidzia jest już z nami, że chodzimy z mężem na spacerki, nad zalew, na wycieczki, ale nigdy w snach nie widziałam czy to chłopczyk czy dziewczynka. Już kilka razy miałam takie sny, dziwne.. :D Mój mąż mówi, że jest człopczyk, na 100%. Ja szczególnego przeczucia nie mam, ale cieszyłabym się, jakby mężowi się sprawdziło :) Zresztą, z dziewczynki też się będę cieszyć :)

Ja też dziś czuje sie już znacznie lepiej, rano panikowałam ale na szczęście panika minęła, ból przy zaparciach też i odpukać, mam nadzieje że zaparcia też. Zmieniam nieco sposob odżywiania i mam nadzieje, że ten problem mnie już nie dotknie ;)
Co do płci - coś mi podpowiada że bedzie to chłopczyk, mojemu mężowi tez, ciekawe czy nasze przypuszczenia się sprawdza :)
A jeżeli chodzi o sny, to jeszcze w ogole nie śniło mi się dziecko [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry