reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Przepraszam.
Z emocji nie potrzebnie tu się odzywałam.
Nie pomyślałam że wam tym zaszkodze.

Kochane jak było widać mam dobre przeczucia. I przeczuwam że z wami i babelkami będzie wszystko super!

Zawsze jest jakiś odsetek ciąż które się nie powiodly- jestem odsetkiem, procentem czy jak to zwał, normę wam wyrobiłam więc z wami musi być dobrze! Czysta Matematyka!!!

Dzięki za wszystkie słowa współczucia. To Mile że w obcych kobietach ma się tyle wsparcia.

Na moje szczęście w nieszczęściu trafiłam na super szpital i lekarzy.
Jestem pod dobra opieka i jutro będzie to już za mną.

Także nie placzcie nade mną, bo sama już nie placze:)

Ściskam mocno i wierzę że wszystkie dzieciaki że stycznia będą the besciaki :)

reklama
Dziewczyny a co ile tyg macie wizyty gin? Ja co 3. I strasznie się dluży. .....

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mallutka dzielna jesteś, podziwiam Cie. Robi się nasze takie grono "bliskich osób" więc wiadomo że wszystko będziemy przeżywać w jakimś tam stopniu

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez trzymam kciuki zeby mallutka wszystko szybko Ci sie poukladalo :) Ja mam wizyte co ok 10-14dni bo mialam ciaze zagrozona.Ateraz dopiero za 3 tyg :) tez bym chciala by czas sie do tych wizyt tak nie dluzyl :/

@mallutka nie przepraszaj! Jesteśmy tu po to, żeby rozmawiać o wszystkim.
Gratuluję Ci siły.
Mam nadzieję że wszystko się dobrze potoczy.

@moni ja miałam co 2 tyg, ale od teraz mam co 4... pociesza mnie to, że nie jestem w tym sama. [emoji6]
Pewnie już niedługo zacznę Wam tu marudzić... [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja następna wizytę mam za 3 tygodnie, doktorka stwierdziła że jak wszystko jest dobrze to nie ma potrzeby często chodzić... ale jakby mnie coś niepokoilo to wiem gdzie ja szukać i mogę przyjść nawet za 2 tygodnie [emoji6]

reklama
Do góry