reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Zjadłam jogurt dziecka z czekoladowymi kulkami, tak miałam ochotę na jogurt a innych brak i teraz strasznie mnie muli, ale mimo to cieszę się z tego ;-)
Wczoraj było takie ciepło że pojechaliśmy nad wodę, nad zalew. Mieliśmy tylko pomoczyc stopy ale woda była taka ciepła :-D dziewczyny szczęśliwe że mogły pochlapac się. Młodsza ma dwa i pół roku i nie wiedziałam że będziemy "pływać" więc żadnego kółka ani nic jej nie brałam, no i potknela się w tej wodzie wpadła twarzą i się zakrztusila, boszszsz co ja przeżyłam, przestraszylam się strasznie...
Starsza 10 latka jedzie nie długo na kolonie nad morze na dwa tygodnie i pierwszy raz ja tak puszczam i zaczynają mnie nerwy łapać :-D ale te wszystkie dzieci stresujące :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja okolo polnocy się obudziłam i poszłam do toalety a tam różowe plamienie....pojechaliśmy na izbę serduszko 167 dziecko sie ruszalo 4.26cm...wróciłam do domu krwawienie...wzięłam relanium czekam do 7 rano żeby jechać do lekarki mam nadzieję że będzie..już nie mam siły dziewczyny. Na usg żadnego krwiaka nic....

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Musiałaś się przestraszyć... biedna Ty ale będzie wszystko dobrze !!! trzymam kciuki !!!

Wizyta na 17.30 oszaleje do tego czasu ... jeszcze z rana takie wiadomości ... wczoraj z reszta nie lepsze. do teraz nie czułam stresu .... teraz on narasta ....

Ja dziś byłam na pobraniu krwi do badania, jutro lecę na USG. Jestem dobrej myśli, bo od miesiąca mam te męczące mdłości... teraz myślę... dobrze, że są...

dziewczyny nie stresujcie się, słuchajcie lekarzy, bierzcie leki i leżcie!!! dbajcie o siebie i będzie dobrze!
mnie też przerasta moja niemoc ale robie to dla dzidziora. trzymam kciuki za was.
też się stresuje tym co piszą dziewczyny, plamieniami, krwawieniami, bólami... bo przypomina mi to moje niepowodzenie... gdyby życie inaczej się potoczyło rodziłabym za ok 3 tygodnie...
ale wierze w moją kropę i wy tez wierzcie w swoje.

Lake powodzonka na wizycie :) może dziś dowiesz sie co za istotka się chowa u Ciebie w brzuszku, trzymam kciuki za zdrowe maleństwo:)

@Dreamcometrue wspolczuje Ci nerwow, strachu I nieprzespanej nocy ale wlasnie musisz odpoczywac I sluchac zalecen lekarza, reszta w rekach Boga. Mysl pozytywnie bo serduszko mocno bije a przerwa od czytania pomoze.

@Lake882 powodzenia na popoludniowej wizycie! Bedzie dobrze!!!

Trzymajcie sie dziewczyny dzielnie i wasze malenstwa!!!

@dreams tak bardzo Ci współczuję tego strasznego stresu! Najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze. Odpoczywaj i rób to co czujesz, że jest dla Ciebie dobre.

Ja miałam dziś nieprzespaną noc, kolacja w restauracji mi zdecydowanie nie posłużyła. A dziś od rana w pracy koszmar, wszystko się sypie, telefony się urywają... chciałabym stąd dzisiaj uciec [emoji26]

Jak czytam smutne wiadomości to dociera do mnie, że czeka mnie jeszcze 4 tyg czekania na kolejną wizytę. Jak to można wytrzymać?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry