reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Może zależy czy usg dopochwowe czy nie?

Dziewczyny, czy używacie jakichś aplikacji ciążowych?
Chciałabym taką co pokazuje wiek ciąży i ma możliwość notatek - waga, samopoczucie, nastrój, itp.
Mam jedną ale tylko pokazuje wiek ciąży i ma linki do artykułów.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A dlaczego pełny? Mi przy zwykłym usg przy pełnym pęcherzu nie mogli nic zrobić nic nie było widać i teraz chodzę z pustym

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

No widzisz co kraj to obyczaj.... mam to wyszczegolnione w liscie I do tego jeszcze w piatek przy usg mi powiedziano ze jak przyjde na wizyte z tak oproznionym pecherzem we wtorek to mnie odesla I bede musiala wrocic w innym terminie.... dziwne bardzo bo fotka wyszla calkiem dobrze na pustym pecherzu...

No widzisz co kraj to obyczaj.... mam to wyszczegolnione w liscie I do tego jeszcze w piatek przy usg mi powiedziano ze jak przyjde na wizyte z tak oproznionym pecherzem we wtorek to mnie odesla I bede musiala wrocic w innym terminie.... dziwne bardzo bo fotka wyszla calkiem dobrze na pustym pecherzu...
Aaaa. Bo to przez powłoki brzuszne może będzie a narazie tylko dopochwowo miałam

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Chciałabym taką co pokazuje wiek ciąży i ma możliwość notatek - waga, samopoczucie, nastrój, itp.

I`m pregnant i Happy baby mają możliwość notatek

f2w33e3k7fvoiiol.png

Ja mam w sumie trzy aplikacje bo co jakas zainstalowałam, to co chwile ktoś inną polecił i w sumie mam trzy [emoji16] Polecam Sprout, Moja ciąża i Happy Baby. Fajnie wszystko pokazują i można robic notatki, listę zakupów, torbę szpitalna, zdjecia brzuszka itd :)
Ja dziś 10t0d czyli zaczynam 11 tydzien :) Czuje sie fenomenalnie, mogłabym gory przenosić i oczywiście czytałam dzis wpisy dziewczyn na fb ktore tez maja tak jak ja i już sie boja że ciąża obumarła - i się wkręciłam.......

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w sumie trzy aplikacje bo co jakas zainstalowałam, to co chwile ktoś inną polecił i w sumie mam trzy [emoji16] Polecam Sprout, Moja ciąża i Happy Baby. Fajnie wszystko pokazują i można robic notatki, listę zakupów, torbę szpitalna, zdjecia brzuszka itd :)
Ja dziś 10t0d czyli zaczynam 11 tydzien :) Czuje sie fenomenalnie, mogłabym gory przenosić i oczywiście czytałam dzis wpisy dziewczyn na fb ktore tez maja tak jak ja i już sie boja że ciąża obumarła - i się wkręciłam.......

Dzięki za apki!

W wolnej chwili sobie je ściągnę.

Kass - absolutnie zakazuje Ci wkręcania sobie takich rzeczy!
Po prostu masz szczęście i brak przykrych objawów! Bądź dobrej myśli.
U mnie jest podobnie - dopiero 8t3d i zero mdłości (tylko jak głodnieję), piersi w ogóle nie bolą ani się nie powiększają (a szkoda), nic mnie nie boli.
Powtarzam sobie, że muszę być dobrej myśli, a martwić się będę dopiero jak stanie się coś naprawdę złego.

Wszystko na pewno jest dobrze!

A u mnie dzis fatalne samopoczucie strasznie mi niedobrze, głowa boli pewnie to przez stres związany z wizyta :/

Ja dziś 8t6d i też czuje się super :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie dzis fatalne samopoczucie strasznie mi niedobrze, głowa boli pewnie to przez stres związany z wizyta :/

Bbubbka to na pewno stres. Ale wszystkie tu trzymamy kciuki za wasze dzisiejsze wizyty, więc dobrze musi być. [emoji846]

reklama

@kass.es ja równo 12ty zaczynam i uwierz mi czy się czuję zle czy dobrze wiecznie myślę czy ciąża nie obumarla straszne to jest[emoji52]

f2w33e3k7fvoiiol.png

Do góry