reklama
bbubbka
Fanka BB :)
Lake, Monia powodzenia na wizytach !!
Lovi ja sie dzis stresuje, wizyta po południu wiec muszę wziąć sie za sprzątanie i obiad zeby czas szybko minął
Kass sama jazda na rowerze nie zagraża ciazy, gorzej jak zdarzy sie wywrotka, ale jakby tak człowiek patrzył to by nawet samochodem nie jeździł wiec miłych przejażdżka na rowerze
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lovi ja sie dzis stresuje, wizyta po południu wiec muszę wziąć sie za sprzątanie i obiad zeby czas szybko minął
Kass sama jazda na rowerze nie zagraża ciazy, gorzej jak zdarzy sie wywrotka, ale jakby tak człowiek patrzył to by nawet samochodem nie jeździł wiec miłych przejażdżka na rowerze
Kejka
03.07 mam badania prenatalne [emoji4] Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Co do jazdy na rowerze - ja nie widze w tym nic złego
Ja też myślę, że rower jest Ok, bo tak naprawdę nie obciąża mocno ciała. Oprócz podjazdów i wybojów oczywiście. Mam nadzieję, że za 4 tyg dostanę przepustkę na rower od lekarza [emoji6]
Od wiosny zawsze biegałam, brałam udział w mini maratonach, a na rowerze (mam kolarzówkę) robiłam trasy po 100 - 180km.
Tęsknię za tym bardzo, ale mam szlaban. [emoji849]
Ok wpisałam Cię[emoji106]Ja dziś nie mam wizyty.kolejna 4 lipca
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
marta64
Witam poweekendowo :-) u nas wszystko ok, mdłości jakby mniej, brzuch coraz większy się robi, w jeansach mam problem z siedzeniem bo mi się wbija i niestety tylko stać w nich mogę
Kass.es mnie rower cały czas kusi, tylko ja mieszkam na terenie mocno nie równym więc u nas jazda na rowerze bardzo przypomina ćwiczenia interwalowe... Ale jak widzę ludzi na rowerze to mi smutno ze ja nie mogę...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kass.es mnie rower cały czas kusi, tylko ja mieszkam na terenie mocno nie równym więc u nas jazda na rowerze bardzo przypomina ćwiczenia interwalowe... Ale jak widzę ludzi na rowerze to mi smutno ze ja nie mogę...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kejka
A mnie dziś stuka 12 tydzień według usg !
No i chyba termin mi się zmienił na 31 grudnia ale to będę pewna po badaniu w piątek [emoji6]
Pozdrawiam [emoji8]
Michasia to świetnie, że już 12t!
W mojej głowie to taki magiczny moment, kiedy oficjalnie będę mogła oznajmić, że jestem w ciąży. Nie mogę się doczekać. Ale u mnie to jeszcze prawie 4 tyg czekania.
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach!
@mamaincogito co u Ciebie?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
michasia30
Którego masz wizytę?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
23 czerwca mam scan i prenatalne w Uk
Magiczna83
Bbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!
Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem obym wytrzymala.
Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.
Powodzenia dziewczyny I milego poczatku tygodnia.
Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem obym wytrzymala.
Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.
reklama
A dlaczego pełny? Mi przy zwykłym usg przy pełnym pęcherzu nie mogli nic zrobić nic nie było widać i teraz chodzę z pustymBbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!