reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Lake, Monia powodzenia na wizytach !! ;)

Lovi ja sie dzis stresuje, wizyta po południu wiec muszę wziąć sie za sprzątanie i obiad zeby czas szybko minął ;)

Kass sama jazda na rowerze nie zagraża ciazy, gorzej jak zdarzy sie wywrotka, ale jakby tak człowiek patrzył to by nawet samochodem nie jeździł ;) wiec miłych przejażdżka na rowerze ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

03.07 mam badania prenatalne [emoji4] Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Co do jazdy na rowerze - ja nie widze w tym nic złego :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też myślę, że rower jest Ok, bo tak naprawdę nie obciąża mocno ciała. Oprócz podjazdów i wybojów oczywiście. Mam nadzieję, że za 4 tyg dostanę przepustkę na rower od lekarza [emoji6]

Od wiosny zawsze biegałam, brałam udział w mini maratonach, a na rowerze (mam kolarzówkę) robiłam trasy po 100 - 180km.
Tęsknię za tym bardzo, ale mam szlaban. [emoji849]

Ja dziś nie mam wizyty.kolejna 4 lipca :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ok wpisałam Cię[emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo :-) u nas wszystko ok, mdłości jakby mniej, brzuch coraz większy się robi, w jeansach mam problem z siedzeniem bo mi się wbija i niestety tylko stać w nich mogę :-D
Kass.es mnie rower cały czas kusi, tylko ja mieszkam na terenie mocno nie równym więc u nas jazda na rowerze bardzo przypomina ćwiczenia interwalowe... Ale jak widzę ludzi na rowerze to mi smutno ze ja nie mogę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie dziś stuka 12 tydzień według usg !
No i chyba termin mi się zmienił na 31 grudnia ale to będę pewna po badaniu w piątek [emoji6]
Pozdrawiam [emoji8]

Michasia to świetnie, że już 12t!
W mojej głowie to taki magiczny moment, kiedy oficjalnie będę mogła oznajmić, że jestem w ciąży. Nie mogę się doczekać. Ale u mnie to jeszcze prawie 4 tyg czekania.

Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach!

Bbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!

Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem ;) obym wytrzymala.

Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.

Powodzenia dziewczyny I milego poczatku tygodnia.

reklama
Bbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!

Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem ;) obym wytrzymala.

Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.

Powodzenia dziewczyny I milego poczatku tygodnia.
A dlaczego pełny? Mi przy zwykłym usg przy pełnym pęcherzu nie mogli nic zrobić nic nie było widać i teraz chodzę z pustym

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry