reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Lake, Monia powodzenia na wizytach !! ;)

Lovi ja sie dzis stresuje, wizyta po południu wiec muszę wziąć sie za sprzątanie i obiad zeby czas szybko minął ;)

Kass sama jazda na rowerze nie zagraża ciazy, gorzej jak zdarzy sie wywrotka, ale jakby tak człowiek patrzył to by nawet samochodem nie jeździł ;) wiec miłych przejażdżka na rowerze ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

03.07 mam badania prenatalne [emoji4] Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Co do jazdy na rowerze - ja nie widze w tym nic złego :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też myślę, że rower jest Ok, bo tak naprawdę nie obciąża mocno ciała. Oprócz podjazdów i wybojów oczywiście. Mam nadzieję, że za 4 tyg dostanę przepustkę na rower od lekarza [emoji6]

Od wiosny zawsze biegałam, brałam udział w mini maratonach, a na rowerze (mam kolarzówkę) robiłam trasy po 100 - 180km.
Tęsknię za tym bardzo, ale mam szlaban. [emoji849]

Ja dziś nie mam wizyty.kolejna 4 lipca :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ok wpisałam Cię[emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo :-) u nas wszystko ok, mdłości jakby mniej, brzuch coraz większy się robi, w jeansach mam problem z siedzeniem bo mi się wbija i niestety tylko stać w nich mogę :-D
Kass.es mnie rower cały czas kusi, tylko ja mieszkam na terenie mocno nie równym więc u nas jazda na rowerze bardzo przypomina ćwiczenia interwalowe... Ale jak widzę ludzi na rowerze to mi smutno ze ja nie mogę...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie dziś stuka 12 tydzień według usg !
No i chyba termin mi się zmienił na 31 grudnia ale to będę pewna po badaniu w piątek [emoji6]
Pozdrawiam [emoji8]

Michasia to świetnie, że już 12t!
W mojej głowie to taki magiczny moment, kiedy oficjalnie będę mogła oznajmić, że jestem w ciąży. Nie mogę się doczekać. Ale u mnie to jeszcze prawie 4 tyg czekania.

Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach!

Bbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!

Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem ;) obym wytrzymala.

Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.

Powodzenia dziewczyny I milego poczatku tygodnia.

reklama
Bbubbka i Lake powodzenia na wizytach, badzce dobrej mysli I dajcie znac po!!!

Ja jutro z gronem wielu dziewczyny mam usg prenatalne I napisali mi o koniecznosci pelnego pecherza a z tym mam problem bo mnie ostro cisnie przed wejsciem ;) obym wytrzymala.

Tez tesknie za aktywanoscia fizyczna bo lubilam biegac i chodzic na silowanie ale musze odpoczywac nawet siedziec dluzej niz godzine jest mi ciezko takze dalsze wycieczki np nad morze odpadaja. Ale mam wazniejsza misje, wrecz najwazniejsza w zyciu I na tym sie skupiam.

Powodzenia dziewczyny I milego poczatku tygodnia.
A dlaczego pełny? Mi przy zwykłym usg przy pełnym pęcherzu nie mogli nic zrobić nic nie było widać i teraz chodzę z pustym

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry