aaniaa1983
Aktywna w BB
Dziewczyny słyszała może któraś z Was o doktorze Wiechciu z Krakowa? Mam zrobić u niego U.S.G. połówkowe. ponieważ jestem blisko 35 roku życia, doktorka kazała takie badanie wykonać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest całkiem podobnie. Nawet jak w dzień chce mi się spać to nie mogę usnąć.Ja dziś miałam pobudkę o 5 na siusiu i już potem miałam problem żeby usnąć, potem młodsza się obudziła i tak wygląda moje spanie, a wieczorem o 10 padam mimo że zawsze do późna siedzieliśmy
cześć Dziewczyny! Mogę dołączyć? Termin porodu mam na 10.01. Początki były kiepskie - dwa razy dostałam krwotok, nie wiadomo dlaczego, na szczescie dzidzia ma się dobrze. Mam już 6 letnia córkę. W obecnej ciazy przekroczyłam 35 lat, więc dostałam skierowanie na badania prenatalne. Idę 05.07. Ogólnie ciążę znoszę super. Jedna rzecz tylko mi dokucza - nie mogę spać.... absolutnie mnie to wykańcza a wy macie z tym kłopot?
Witaj, a ile masz lat jeśli można się spytać?Cześć dziewczyny Pierwszy termin wyznaczony miałam na 31.12, a na ostatniej wizycie inny lekarz wyznaczył nowy, na 5-7 stycznia. Bardzo się boję że będę miała jakieś nieprzyjemności z powodu młodego wieku, problemy z załatwieniem porodu z partnerem, za wąskie biodra itd. Mimo to się cieszę, także zostanę z Wami na dłużej, mam nadzieję
Koleżanka mojej siostry z klasy (rocznik 2001) rodziła jakiś miesiąc temu, niestety wcześniaczek. Na pewno większość decyzji jednak będą za Ciebie podejmowali rodzice/opiekuni prawni, nie przejmuj się ludźmi coraz więcej jest tak młodych mam.15 dopiero.
15 dopiero.