reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Czesc dziewczyny. Ja dzis dostalam brazowych plamien... Moj dr na urlopie ale udalo mi sie gdzies umowic na wizyte po 15... Strasznie sie stresuje:(
Nie stresuj się, dobrze że nie czerwone, a teraz łez i odpoczywaj, ewentualnie nospe weź ;-) ja mialam śluz różowy i okazało się że jakieś zapalenie czy bakterie były i od tego prawdopodobnie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny. Ja dzis dostalam brazowych plamien... Moj dr na urlopie ale udalo mi sie gdzies umowic na wizyte po 15... Strasznie sie stresuje:(
Znam ten strach ale to nie musi być nic złego. Nawet wczoraj czytałam że w 9tc moga byc plamienia. Moze dostaniesz duphaston lub luteinę. Moja lekarka w razie plamien zaleca leżenie

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Nie stresuj się plamieniem, ja miałam delikatne różowe przez jeden dzień i przeszło, nic się nie działo. Głowa do gory, 15 już za chwilke :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monia_123 zwariować przez to idzie, jeszcze parę miesięcy potem to już tylko mega huśtawka po porodzie i wrócimy do normalnych :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry