Parkolka
Fanka BB :)
"Moja Ciąża", pobrałam ze Sklep Play
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Moja Ciąża", pobrałam ze Sklep Play
On cos po aktualizacji zle liczy, jeden dzien naprzodPreglife tez ze sklepu play
Mi lekarka mowila ze bol "kłucie" to dobry bol znaczący ze ciaza ok sie rozwijaDziewczyny od wczoraj mnie boli podbrzusze- jajniki , tak dokladnie jak mamy jajeczkowanie tak kluje , czy to normalne ? tutaj w Uk nic nie daja na takie skurcze ale pamietam ze z corcia bralam chyba nospe czy ktoras z was bierze ? jakie dawki czy doraznie i czy macie ten takie spięcie przy jajnikach ?
Ja korzystam z bestbellyfriend
Tak UK, ale i tak miałam wcześniej zaplanowany urlop w PL oraz przegląd u gin, ale jednak do niego pójdę w innej sprawie ;P a miała być spirala hihiA w jakim kraju mieszkasz? UK?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]