reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Jejku już nie mogę się doczekać swojego pierwszego usg jak widzę masz zdjęcia i wpisy :( ja dopiero mam pierwsza wizytę w Polsce i jeśli można to proszę dopisać 20 czerwiec :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku już nie mogę się doczekać swojego pierwszego usg jak widzę masz zdjęcia i wpisy :( ja dopiero mam pierwsza wizytę w Polsce i jeśli można to proszę dopisać 20 czerwiec :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakim kraju mieszkasz? UK?

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Widzicie co lekarz to innacZej ;) mi tez apka pokazuje rozpoczęty tydz. Ale jak dziecko sie urodzi to nikt nie mówi ze ma rok choć juz mu sie pierwszy rok zaczął [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z tymi tygodniami to trochę jak z naszymi latami. Dopóki nie skończysz 30 lat to mówisz ze masz 29 :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziękuję za wpisanie do kalendarza, mogę prosić jeszcze o wpisanie wizyty 16 czerwiec , dzieki .

A u mnie ostatnie dni to jakas masakra. Mdłości calodobowe, wszystko stoi mi w gardle.:( Wczoraj wybralam się do galerii, ale zdążyłam tylko po jednym sklepie sie przejsc i więcej nie dałam rady. Muszę się zebrać i zrobić w końcu badania, bo niedlugo wizyta, ale zastanawiam się jak to zrobię, jak trzeba na czczo a ja rano pierwsze co muszę zrobić to cos zjeść, bo mnie strasznie rwie...:crazy:
Tez tak mam, a w przyszłym tygodniu tez badania na czczo musze zrobić i nie wiem jak to zrobię ...

Ja już po wizycie, wszystko z dzidziulkiem w porządku, mierzy 2.02 cm, serduszko słodko pikało i dzidziuś się ruszał (choć ja nie umiałam tego dostrzec[emoji16]). Waga u mnie 0.70 na plusie, mdłości i wymiotów nadal zero. Ciśnienie niskie 96/74 stad to moje ciagle zmeczenie i senność :(
1496930916-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rewelacja !!! Gratuluje ☺

Ja jutro ide na badania na czczo i nie wiem jak ja to zrobie jak bez sniadania mam mega mdlosci. Kanapke w torebke zapakuje i zjem zanim do pracy dojadę.

reklama
Do góry