reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Nie dziękuję. Mam nadzieję, że jest OK.

@beti14011984 ja też jestem ze stycznia, dokładnie 20. Termin mam na 8 :-)

Ja miałam tak na prawdę 2 tygodnie takiego kryzysu... teraz jest na prawdę znośnie, a momentami nawet się zapominam, że jestem w ciąży.
Mogę wpisać Cię do kalendarza?[emoji5]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
Cześć w środę, w tzw. wpółdopiątek [emoji16]
Spałam dzisiaj 10 godzin, ledwo wstałam po 8, ale ogólnie czuje się bardzo dobrze. Mdłości które towarzyszyły mi głownie podczas porannego malowania (czyli ok pare minut dziennie) odeszły w zapomnienie. Bardziej zastanawia mnie to czy napływy gorąca to objaw ciąży, bo siedze w pracy, wiatrak ustawiony na maksa w moją stronę, a twarz pali mi tak jakbym się na słońcu spaliła. Ogolnie jest mi strasznie gorąco i zjadłabym teraz taką wielką porcje lodów na ochłodę :)
Wizyta jutro, bedzie to 8t3d wg ostatniego usg, ciekawe co pokaże jutrzejsze :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mogę wpisać Cię do kalendarza?[emoji5] zarzuc tez terminem porodu [emoji5]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A czy ktoras z Was, ma termin 5-6 styczen? :-)

Chyba wszedzie w nocy padalo,ja akurat bylam z tego zadowolona, wybudowalismy domek i zasialismy trawke,wiec choc wczoraj nie musialam podlewac :-)

Ja mam wizyte w piatek po poludniu, juz sie bie moge doczekac....
Weroni mogę Cię wpisać do kalendarza? Co to za wizyta w piątek i kiedy dokładnie termin porodu?[emoji5]

Ja marzę o wannie, w domu rodzinnym była wanna i kochałam kąpiele. Wyprowadzając się ma swoje zrezygnowałam z wanny na rzecz miejsca i wstawilam prysznic, po dłuższym czasie trochę żałuję.
Też Was tak nosi jak dłużej nie macie wizyty u lekarza? Pierwsze dwie wizyty miałam w odstępie 2 tygodni, teraz muszę czekać do 23.06 i strasznie mi się dłuży żeby zobaczyć czy z Fasolą wszystko dobrze.
W Łodzi wczoraj od południa cały czas padało, razu mniej raz bardziej. Na obrzeżach krążyły burze z gradobiciami, nawet podobno szkód narobiły.
Wpisać Cię na wizytę w kalendarz? Co to będzie za wizyta? Kiedy termin porodu? [emoji5]

Trzymam kciuki za wizyte bedzie dobrze. Ja mam termin na 30 stycznia wiec nie wiem czy bardziej nie zaliczam sie do lutowek bo raczej wątpię bym urodzila w terminie. No chyba ze 14 stycznia bezpieczny termin hihi w moje urodziny [emoji2][emoji2][emoji2]....

Ale sie dzis czuje znowu beznadziejnie [emoji20][emoji20] kiedy ten stan minie no ? Mam nadzieje ze nie bede tak sie czula do porodu [emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Beti wpisać Cię do kalendarza na termin porodu i jakaś wizytę?

Witaj...
Ja tez w UK.
Czemu nieprzyjemna ?
Ja zawsze lubiłam wizyty w midwife center [emoji12]

Wiesz co tylko ż tego co słyszałam wizyta jest nieprzyjemna że względu na ilość pytań dotyczących chorób itp. Ja niestety poronilam rok temu w 8 tygodniu ciąży i nie lubię do tego tematu wracać ☹

zabamonika lubię ten spotkania z midwife, Ty też już się zapisz bo jakoś w tym czasie pierwsze spotkania i badania :)

michasia30 ja mam na 9ta :) a Ty ? miałaś już pobierana krew na jakieś badania lub mocz? ja właśnie pierwsze w piątek ..
Postaram się zadzwonić jak najszybciej by umówić się na spotkanie. Całe szczęście lecę do Polski za 1.5tyg i tam lekarz zrobi mi wszystkie badania a wyniki prześle mailowo :)

reklama
Po usg 23.01, według om 24.01

Mamaincogito ja kiedyś miałam bzika na pkt wanny i nie zamienilabym na nic ale od kad mamy prysznic to lenistwo zwycięża i szybki prysznic wygrywa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisać Cię do kalendarza na termin porodu i jakaś wizytę?

Do góry