reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Xssenia na ulotce jest napisane zeby skonsultować z lekarzem, mój lekarz powiedział bez obaw można brać bo tam naturalne składniki.

Torunianka trzymaj sie ciepło ;* przykro mi bardzo ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W takich chwilach raczej milknę, bo nie bardzo wiem co napisać...

U mnie kolejna wizyta za dwa tygodnie, zdaje mi się, że wszystko jest jak trzeba, codzienne mdłości jednak dają nadzieję. Na około tydzień przed wizytą mam zlecony szereg badań, które mam wykonać na czczo, nie bardzo mogę doczytać się po doktorze i nie wiem co tam nawypisywał, ale jest tego sporo. Póki co, korzystam z wolnego czasu. Kino, restauracja, imprezy, odpoczynek - relaks pełną gębą. Ze względu na specyficzną pracę mojego narzeczonego raczej wyjedziemy kilka razy w Polskę, zamiast za granicę. Nazwiedziałam się już w Europie, byłam w wielu krajach, a nasza Polska też jest piękna. Nigdy nie byłam za to nad polskim morzem :D

Witam wieczorkiem :-) smutne wiadomości tutaj, dziewczyny wielkie buziaki dla was trzymajcie się mocno :-*
My dziś spędziliśmy dzień nad wodą, siedziałam pod parasolem cały czas, i zachciało mi się przejść do sklepu, no i tak szliśmy i szliśmy w te słońce i okazało się że w jedną stronę ponad dwa km. W tej drodze słońce tak mi przypieklo ramiona i klate że teraz biedna cierpię ;-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę u gin mam we wtorek rano, boję się bardzo bo to ten ważny moment czy będzie dzidzia i czy serduszko będzie bic

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Torunianka, bardzo mi przykro...
Ja dzisiaj od rana byłam na basenie, bo tylko tam nie mam mdłości. Jutro mam drugą wizytę i bardzo się stresuję, ale po sile mdłości mam nadzieję że wszystko będzie Ok.

reklama
Torunianka, bardzo mi przykro...
Ja dzisiaj od rana byłam na basenie, bo tylko tam nie mam mdłości. Jutro mam drugą wizytę i bardzo się stresuję, ale po sile mdłości mam nadzieję że wszystko będzie Ok.

ja dzis byłam na basenie. i omal nie zwymiotowałam. eh.
a pragne dodac ze zadnych mdosci i wymiotów jak dotychczas, jak i w pierwszej ciązy nie było

Do góry