reklama
tita82
Fanka BB :)
Xssenia ja tydzien temu 2.3 ale u mnie to jest tak ze jak zachodzilam w ciążę to mialam 1.14 i brałam thyrozol na podwyzszanie bo mam nadczynność. I gdy dowiedzialam sie o ciazy biegiem zrobilam tsh bo w moim przypadku ciąża je podwyzsza. Zadzwonilam do endo i kazala odstawic leki. Na badanie ide 31 bo 2 czerwca mam wizyte u endo
B
bb nieznajomy
Gość
Czesc Wam ale piekny weekend, prawda? Slonce swieci, ptaszek kwili... Heheh... Mdlosci jakby ustaja, ja podobno "rozkwitam", poprawila mi sie cera, twarz zeszczuplala, a takie komplementy uslyszalam juz od kilku osob. Narzeczony wpatrzony i dzien w dzien powtarza: jaka jestes piekna, jak ja WAS kocham cudowny czas
malinka1000
Moje tsh 1,45.
Nina25 ja również mam ciągłe kłucia w podbrzuszu i ciagniecia ale to chyba przez 2 poprzednie cesarki i miesniaka dziś doszła jeszcze bolesność w prawym pośladku wiec rewelacja na całego , mdłości 24 godz na dobe i zatykane ucho. Mimo to warto aby tylko Dzidzius był i był zdrowy.
Nina25 ja również mam ciągłe kłucia w podbrzuszu i ciagniecia ale to chyba przez 2 poprzednie cesarki i miesniaka dziś doszła jeszcze bolesność w prawym pośladku wiec rewelacja na całego , mdłości 24 godz na dobe i zatykane ucho. Mimo to warto aby tylko Dzidzius był i był zdrowy.
malinka1000
dziewczyny jak z wasza kondycja fizyczna teraz, cos robicie czy macie tak jak ja ze z prawie wszystkiego się wycofujecie , u mnie to przechodzi w paranoje a do tej pory bylam raczej impulsywna i ruchliwa osobą. Przeraza mnie fakt ze mogłabym zrobić cos co mogłoby zaszkodzić Maleństwu.
xssenia
Ja sie musze oszczedzac. Gdyby nie to pewnie prowadzilabym w miare aktywny tryb zycia w ciazy. Niestety nie moge, wiec spacer od czasu do czasu musi wystarczycdziewczyny jak z wasza kondycja fizyczna teraz, cos robicie czy macie tak jak ja ze z prawie wszystkiego się wycofujecie , u mnie to przechodzi w paranoje a do tej pory bylam raczej impulsywna i ruchliwa osobą. Przeraza mnie fakt ze mogłabym zrobić cos co mogłoby zaszkodzić Maleństwu.
Ja raczej też unikam aktywności, wszystko robię sobie spokojnie, powoli, sprzątanie powoli, dużo spacerków z mężem, ale też bez przesady.. Czytałam, że raczej nie powinno zaczynać się ćwiczyć w I trymestrze, dopiero w II , i ja mam taki zamiar
Malinka ja rano wymiotuje, pozniej jak jem jest ok jak nie jem.jest gorzej... kawa z mlekiem łagodzi mdłości, wieczorem tak.od 19 zaczyna sie jazda. No i doszla zgaga. Ja tez.jestem.po dwoch cc wiec moze faktycznie te.klucia to efekt blizn....
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Lovi23
Ja mam 1,2U nas tez pieknie - zaraz zamierzam wyciagnac malza na swiderki .
Dziewczyny mam pytanie - na jakim poziomie macie tsh teraz ?