reklama
Z rana wymioty teraz jest znośnie... do wymiotów,mdłości, bóli podbrzusza i dołu pleców doszła zgaga.... poza tym jest pięknie [emoji6]
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
No ja miałam akcję wczoraj
Pojechaliśmy z mężem do sklepu, ale najpierw poszliśmy spacerkiem na rynek do banku, po jakieś warzywa świeże. W sumie pół godziny spaceru w najgorszym słońcu, jeszcze wody zapomniałam. Później wróciliśmy do sklepu, i tylko poczułam gorąco i te wszystkie zapachy, od razu mi się zrobiło ciemno przed oczami, słabo, masakra.. dobrze, że mój był że mną, bo ja od razu panika... Później doszły wymioty, więc na prawdę ciężki dzień był..
Ale dziś jest lepiej
Pojechaliśmy z mężem do sklepu, ale najpierw poszliśmy spacerkiem na rynek do banku, po jakieś warzywa świeże. W sumie pół godziny spaceru w najgorszym słońcu, jeszcze wody zapomniałam. Później wróciliśmy do sklepu, i tylko poczułam gorąco i te wszystkie zapachy, od razu mi się zrobiło ciemno przed oczami, słabo, masakra.. dobrze, że mój był że mną, bo ja od razu panika... Później doszły wymioty, więc na prawdę ciężki dzień był..
Ale dziś jest lepiej
Parkolka
Fanka BB :)
Dzięki za rady, chyba wczorajsze nagrzewanie termoforem mi pomogło, bo dziś już gardło nie boli jest lekki katar ale radzimy inhalacjami ziołowymi. Mdłości oprócz tych porannych też już nie ma, śniadanie dało radę.
W planach jest obiad u moich rodziców
Dziewczyny, które już mają pociechy przeglądałyście oferty komisów z akcesoriami dla dzieciaków chodzi mi głównie o wózki. Wynalazłam taki u siebie w mieście, moze warto się zainteresować?
W planach jest obiad u moich rodziców
Dziewczyny, które już mają pociechy przeglądałyście oferty komisów z akcesoriami dla dzieciaków chodzi mi głównie o wózki. Wynalazłam taki u siebie w mieście, moze warto się zainteresować?
mamaincogito
Fanka BB :)
U nas tez pieknie - zaraz zamierzam wyciagnac malza na swiderki .
Dziewczyny mam pytanie - na jakim poziomie macie tsh teraz ?
1,6
reklama