reklama
Torunianka93
Fanka BB :)
Bbubbka myślałam że tylko ja tak mam czuję jakiś smak ale niewiem co to i szukam aż zapomnę i przechodzi
aaniaa1983
Aktywna w BB
A co zrobiłaś z ryżem? ja w ciąży nie mam smaku na tależeTeż czekam na bób ☺ ale jeszcze u mnie nie było gdybym pojechała na główny targ to prędzej bym kupiła.
Jestem zawiedziona jeśli chodzi o truskawki bo jest ich bardzo mało i często jak robie zakupy to już nie ma.
U mnie na obiad dzisiaj ryż z warzywami, smakował jak nigdy ☺ aż zjadłam 2 talerze ☺
Pogoda coś się psuje u mnie pochmurno i grzmi
mamaincogito
Też czekam na bób ☺ ale jeszcze u mnie nie było gdybym pojechała na główny targ to prędzej bym kupiła.
Jestem zawiedziona jeśli chodzi o truskawki bo jest ich bardzo mało i często jak robie zakupy to już nie ma.
U mnie na obiad dzisiaj ryż z warzywami, smakował jak nigdy ☺ aż zjadłam 2 talerze ☺
U nas było straszne oberwanie chmury, grad, ogólnie masakra...
Cześć wszystkim, nieśmiało wpisuję się do styczniowych mamusiek, u mnie dopiero 6 tc... Jestem już mamą 11-latka i 8-latka, więc większość objawów ciążowych nie jest dla mnie zaskoczeniem, choć pierwszy raz mam mdłości. Pojawiają się też pierwsze zachcianki. Wczoraj był szpinak... . Troszkę jestem wszystkiego niepewna, choruję na hashimoto (wyszło rok temu). Mam nadzieje ze wszystko będzie Ok. Trzymam kciuki za siebie i za Was
aaniaa1983
Aktywna w BB
Witaj! Gratuluję, na pewno wszystko będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie!!!Cześć wszystkim, nieśmiało wpisuję się do styczniowych mamusiek, u mnie dopiero 6 tc... Jestem już mamą 11-latka i 8-latka, więc większość objawów ciążowych nie jest dla mnie zaskoczeniem, choć pierwszy raz mam mdłości. Pojawiają się też pierwsze zachcianki. Wczoraj był szpinak... . Troszkę jestem wszystkiego niepewna, choruję na hashimoto (wyszło rok temu). Mam nadzieje ze wszystko będzie Ok. Trzymam kciuki za siebie i za Was
Torunianka93
Mała fuksja trzymamy kciuki, będzie dobrze ! Skoro dzidzia się pojawiła w takim czasie to znaczy że jest silna i będzie dobrze
Kurcze wszystkie mamy znają termin mają wizyty za sobą a ja czekam na 5 czerwca i się martwię bo miałam bóle jak skurcze w podbrzuszu ale brak krwawień.
Kurcze wszystkie mamy znają termin mają wizyty za sobą a ja czekam na 5 czerwca i się martwię bo miałam bóle jak skurcze w podbrzuszu ale brak krwawień.
aqatam
U mnie niby jest, ale cena powala z nóg 0,5kg 25zł...W czwartek mam wizytę u lekarza i jeśli ciśnienie na bób nie spadnie to chyba kupię, a jak nie to poczekam jeszcze 2 tygodnie. Ja dziś również miałam ryż z warzywami i do tego troszkę wołowiny wrzuciłam bo jestem strasznym mięsożercą. Jutro zamiast bobu zaspokoje się kalafiorem z masełkiem i bułką tartą i do tego ziemniaczki i jajko sadzone z kefirem. Kurde lubie gadać o jedzeniu, ale teraz to już przesada [emoji2] U mnie zaducj straszny, chyba burza będzie, ale szczerze mówiąc mam ochotę na lekkie ochłodzenie.Też czekam na bób [emoji5] ale jeszcze u mnie nie było gdybym pojechała na główny targ to prędzej bym kupiła.
U mnie na obiad dzisiaj ryż z warzywami, smakował jak nigdy [emoji5] aż zjadłam 2 talerze [emoji5]
Torunianka93
Lake882 mamaincogito pewnie południowe krańce PL? Bo blitzortung tak pokazuje wylądowania. Chociaż i u mnie zaczyna się krzaczyć, słońca nie ma
reklama
aaniaa1983
Aktywna w BB
Uciekam już dziewczynki, gdyż obowiązki wzywają. Jutro na pewno nie będę miała czasu aby zaglądnąć na forum ale w czwartek na pewno przedstawię Wam relację z pierwszej wizyty. Więc do napisania w czwartek. Pa ,pa.
P.S
Karpatka pyszna
P.S
Karpatka pyszna