reklama
Misiaella
Zaciekawiona BB
Dziewczyny trzymajcie kciuki... Od czwartku jestem w szpitalu bo miałam sporo skurczy. Hamowali mi je a dla dziecka podali sterydy na płuca. Na razie trochę się wyciszyło i szyjka trzyma ale dopiero zaczęłyśmy z Zochą 36tydzien więc lepiej żeby jeszcze posiedziała w brzuszku. Jeszcze ten cewnik daje mi popalić... Ehh ciężka ta końcówka... A Wy jak tam na ostatniej prostej?
Ja się nadal nie wypakowałam...też będziesz mieć Zosię? No jeszcze troszkę wytrzymajcieDziewczyny trzymajcie kciuki... Od czwartku jestem w szpitalu bo miałam sporo skurczy. Hamowali mi je a dla dziecka podali sterydy na płuca. Na razie trochę się wyciszyło i szyjka trzyma ale dopiero zaczęłyśmy z Zochą 36tydzien więc lepiej żeby jeszcze posiedziała w brzuszku. Jeszcze ten cewnik daje mi popalić... Ehh ciężka ta końcówka... A Wy jak tam na ostatniej prostej?
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam.
Przepraszam, że się wtrącam...
Jeżeli byłaby któraś mamusia chętna, mam do sprzedania kombinezon dla maluszka rozm.56 nadający się i dla chłopca i dziewczynki (córcia nosiła go jeszcze jak miała 4 msc)
Więcej info na priv
Przepraszam, że się wtrącam...
Jeżeli byłaby któraś mamusia chętna, mam do sprzedania kombinezon dla maluszka rozm.56 nadający się i dla chłopca i dziewczynki (córcia nosiła go jeszcze jak miała 4 msc)
Więcej info na priv
Misiaella
Zaciekawiona BB
Ja się nadal nie wypakowałam...też będziesz mieć Zosię? No jeszcze troszkę wytrzymajcie
Tak u Nas Zocha, zaklepana przeze mnie od jakichś 10 lat w ogóle nie wyobrażam sobie tego jak niektóre mamy do końca ciąży nie mają imienia... Dla mnie to takie miłe zwracać się do szalejącej w brzuchu osóbki imiennie
My nadal w szpitalu i nadal razem, każdy dzień w brzuszku na wagę złota, choć już coraz mniej się martwię bo sterydy na płuca już zadziałały
Jakby się coś wydarzyło to dawajcie znać dziewczyny, tak tu cicho że myślałam że już wszystkie urodziły i nie mają czasu
hehe ja też od zawsze wiedziałam, że będzie Zosieńka po mojej babci oj nie zazdroszczę tego szpitala, ale lepiej być pod kontrolą!Tak u Nas Zocha, zaklepana przeze mnie od jakichś 10 lat w ogóle nie wyobrażam sobie tego jak niektóre mamy do końca ciąży nie mają imienia... Dla mnie to takie miłe zwracać się do szalejącej w brzuchu osóbki imiennie
My nadal w szpitalu i nadal razem, każdy dzień w brzuszku na wagę złota, choć już coraz mniej się martwię bo sterydy na płuca już zadziałały
Jakby się coś wydarzyło to dawajcie znać dziewczyny, tak tu cicho że myślałam że już wszystkie urodziły i nie mają czasu
Misiaella
Zaciekawiona BB
hehe ja też od zawsze wiedziałam, że będzie Zosieńka po mojej babci oj nie zazdroszczę tego szpitala, ale lepiej być pod kontrolą!
No co Ty!? Ja też po babci! Ale zbieg okoliczności
Kejka
Fanka BB :)
No co Ty!? Ja też po babci! Ale zbieg okoliczności
Strasznie lubię to imię, moje obie babcie to Zosie [emoji846]
A ja z tych matek co do dziecka zwraca się różnie, ale imienia dla niego nie ma [emoji6] jakoś muszę go najpierw zobaczyć, żeby na imię się zdecydować.
Misiaella
Zaciekawiona BB
Strasznie lubię to imię, moje obie babcie to Zosie [emoji846]
A ja z tych matek co do dziecka zwraca się różnie, ale imienia dla niego nie ma [emoji6] jakoś muszę go najpierw zobaczyć, żeby na imię się zdecydować.
Spojrzysz w oczka i będziesz wiedzieć
reklama
Jak tam dziewczyny ? U mnie 37+5 ostatnia wizyta u gin zaliczona teraz tylko ktg co tydzień ... maleńka bez zmian ułożenie pośladkowe i wyznaczony termin cc na 23 stycznia. Myślałam ze uda się wcześniej w przyszłym tygodniu ale chcą czekać do 39 tyg. Czyli równe swą tygodnie przed nami, No chyba ze coś wcześniej samo się zacznie ... ogólnie samopoczucie ok i czekamy