Katarina91
Fanka BB :)
@Katarina91 ile ten kokon kosztował??
229 plus przesylka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Katarina91 ile ten kokon kosztował??
A jaka jest długość wewnętrzna? Śliczny ten kokon[emoji4]229 plus przesylka
A jaka jest długość wewnętrzna? Śliczny ten kokon[emoji4]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki[emoji4]Na stronie sa podane wymiary [emoji4]
@Funia90 kokon mam taki z tinystar, a rożek pokaże jutro. Rozek kupiłam tańszy bo stwierdziłam ze do szpitala szkoda zabrać jakiś droższy, a tez sie pewnie za długo nie przyda, chyba, ze pozniej jako mata [emoji4]
@michasia30 a ja nawet wczesniej nie za bardzo wiedziałam ze Maxi Cosi produkuje tez wozki [emoji33] przeglądałam dzisiaj sklepy z wózkami i wpadłam na ten i muszę powiedzieć, ze bardzo mi sie podoba. Ta opcja z 4 kołami, chyba nawet bardziej niż Mutsy Evo, bo Igo juz totalnie odpada ze względu na cenę. Jeszcze tylko muszę go obejrzeć i pojeździć w sklepie [emoji6]
Ale piękny ten kokon <3
Jak się macie Dziewczyny?
Hej @Katarina91
Slodziutkie strasznie te ubrania, bardzo mi się podobają. Odpoczywam w domu po kolce nerkowej? Będę się kusić całe dwa tygodnie.