reklama
ja miałam na wirusa hiv itd badania przed in vitro i też miałam stresaPowiem Wam, że ja miałam. Bzika.na punkcie zapalenia wątroby i wirusa HIV. Bałam się okropnie, że ktoś mnie czymś mógł poczestowac u fryzjera,kosmetyczki czy gdzieś! Sobie człowiek nawkreca
Ja nie chorowałam i nie słyszałam by trzeba było powtarzać.ja na cytomegalię też nie chorowałam a to trzeba powtarzać?
ja miałam na wirusa hiv itd badania przed in vitro i też miałam stresa
To okropne. Zawsze pytam czy narzędzia są sterylizowane i patrzę skąd są wyciągane. I w douglasie raz widziałam że Pani taka polerke wyjela spod blatu, ale się zdenerwowałam. Z kolei u fryzjera to jak kazać im pokazać zdezynfekowany grzebień...
wiesz przezorny zawsze ubezpieczony i strzeżonego Pan Bóg strzeżeTo okropne. Zawsze pytam czy narzędzia są sterylizowane i patrzę skąd są wyciągane. I w douglasie raz widziałam że Pani taka polerke wyjela spod blatu, ale się zdenerwowałam. Z kolei u fryzjera to jak kazać im pokazać zdezynfekowany grzebień...
Jolen26
Fanka BB :)
Też nie chorowalam ale nie mówiła że mam powtórzyćja na cytomegalię też nie chorowałam a to trzeba powtarzać?
Jolen26
Miałam to samo... raz mnie kosmetyczka przyciela ... Jezu co ja miałam wtedy ...Powiem Wam, że ja miałam. Bzika.na punkcie zapalenia wątroby i wirusa HIV. Bałam się okropnie, że ktoś mnie czymś mógł poczestowac u fryzjera,kosmetyczki czy gdzieś! Sobie człowiek nawkreca
Na szczęście wszystko wyszło ok ale nie powiem stresa miałam
Funia90
@Mia91 @Paskudztwo witajcie[emoji4]
Ja nie jadam dla bezpieczenstwa wedzonych ryb,choc smaka mam
Kokon zamierzam kupic,a poduszka ciazowa bedzie sluzyla do karmienia
Ja bardzo dbam zeby nie zarazic sie toxo ale co z tego jak jadam tez w knajpach,ostatnio to do mnie doszlo:/ ehhh takze nie mysle o tym
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nie jadam dla bezpieczenstwa wedzonych ryb,choc smaka mam
Kokon zamierzam kupic,a poduszka ciazowa bedzie sluzyla do karmienia
Ja bardzo dbam zeby nie zarazic sie toxo ale co z tego jak jadam tez w knajpach,ostatnio to do mnie doszlo:/ ehhh takze nie mysle o tym
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama