Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 minut z tesciowa i mam wkurwa. Ta baba o innym niczym nie gada tylko o kasie. A dokladnie o jej braku. Wyskoczyla mi tutaj z remontem strychu, zeby dziecko mialo wiecej miejsca. Kosztowaloby mnie to jakies 80 tysiecy. Oczywiscie nie uregulowali tego u notariusza wiec w swietle prawa wszystko nalezy do nich Ja mam tylko w cudza chalupe inwestowac ;-) Oczywiscie domu nie ubezpieczyla, bo co? BO NIE MA PIENIEDZY Pocisnelam jej, ze wolalabym dziecku mieszkanie kupic. Kupila jakas czapeczke i sliniaki i przyszla tlumaczyc, ze ona pieniedzy nie ma. Tak jakbym kiedykolwiek oczekiwala od niej prezentow. Chyba musze powiedziec otwarcie, ze ma zakaz, bo ja mam dosc pieprzenia o jej problemach. Kto ich nie ma?
Generalnie jezeli obciazysz sama sie slodkim rano to wyjdzie wysoki przy cukrzycy. Rano dzialaja hormony, ktore pobudzaja wzrost poziomu cukru plus slodkie sniadanie daje miarodajny wynik. Inaczej z cukrem na czczo. W cukrzycy ciazowej z reguly trzustka pracuje tylko ze w zwolnionym tempie i im dalej tym gorzej@Agi.aguullka z tego co wiem taki sposób nie jest miarodajny. Miałam jakiś czas temu cukier z krwi badany o było ok ale to było w I trymestrze. Ogólnie krzywą tak czy siak muszę zrobić [emoji6]
---23tc---
Podklady itp zalezy od szpitala. Cyckonosz ja biore bo nic majdac sie nie bedzie hehheDziewczyny do szpitala koszule to rozumiem, a co z tymi podkładami poporodowymi, majtasami i czymś na prześcieradło. Ile, jakie? Cyckonosz do karmienia tez sie przyda do szpitala czy latamy "luzem"? Wkładki laktacyjne? Ochronki na sutki?
Ło Matko chyba otworzyłam puszkę Pandory
Dziewczyny do szpitala koszule to rozumiem, a co z tymi podkładami poporodowymi, majtasami i czymś na prześcieradło. Ile, jakie? Cyckonosz do karmienia tez sie przyda do szpitala czy latamy "luzem"? Wkładki laktacyjne? Ochronki na sutki?
Ło Matko chyba otworzyłam puszkę Pandory
Jak papier ścierny. Niech nic nie kupuje bo gotowa wyskoczyć mi z paragonami...Ale kalabraków nie kupiła? Porządna ta czapeczka, rozumiem?
Tylko pamiętaj że dzień Przed masz jeść normalnie tak jak.jesz Bez żadnych diet itd. 8-12 (tu już Różnie mówią) kolacja a potem tylko woda@Agi.aguullka z tego co wiem taki sposób nie jest miarodajny. Miałam jakiś czas temu cukier z krwi badany o było ok ale to było w I trymestrze. Ogólnie krzywą tak czy siak muszę zrobić [emoji6]
---23tc---