reklama
mamaincogito
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o zdrowie dziecka to ja nie mam sentyentow, a skoro żadne argumenty do niej nie trafiają to po prostu zwal na lekarza i jego zalecenia.@mamaincogito muszę spróbować takiego argumentu...
Ja to wszystko wiem gorzej z nią, nie zamierzam butów kupować do puki sama chodzić nie będzie. Teraz do wózka chce jej kupić jakieś właśnie buty i nie wiem jakie pewnie niechodki jeszcze ? Takie zeby jej w stopki zimno nie było.
Super ze tak zadbała o postawę córki, moja późno sama siadała jak miała 10 miesięcy, raczkować tez jak miała 10 mieosecy to i odrazu wstawać przy meblach zaczęła czyli od jakiegoś miesiąca dopiero sobie tupta przy meblach to przecież oczywiste ze z dnia na dzień sie nie nauczy sama chodzić ja myśle ze jeszcze min 3 miesiące albo i więcej bo ona wszytko troszkę pózniej zaczyna, ja tam nie mam parcia, przynajmniej z brzuchem latać za nią nie muszę [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja kupiłam córce pierwsze adidasy jak jeszcze nie chodziła, bo w czymś ja musiałam do żłobka wozic i musiała mieć pantofelki, mimo ze nie chodziła. Kupiłam takie Tuptusie one całe miękkie były i dopiero jak zaczęła chodzić to zwykle pantofle.
A adidasy normalne ale z giętka podeszwa, ale w nich to tylko stawała, bo ubierałam do/z auta.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
michasia30
Chodzenie,chodzeniem...
Nie wspomnę już o sadzaniu z podparciem.
Świat byłby smutny jakbyśmy nie mogły sobie trochę ponarzekać [emoji23]
Co do wózka...
Ja mam wózek zwykły żeby nie mówić brzydki, ciężki dość sporo miejsca zajmuje w bagażniku ale gondole ma składana na płasko (będzie miał bo muszę dokupić [emoji6]) i prowadzi się jednym palcem.
Jakoś nie miałam weny do szukania co by był poręczny,lekki i ładny w jednym.
Nie wiem co się stało ze mną...
Co do wózka...
Ja mam wózek zwykły żeby nie mówić brzydki, ciężki dość sporo miejsca zajmuje w bagażniku ale gondole ma składana na płasko (będzie miał bo muszę dokupić [emoji6]) i prowadzi się jednym palcem.
Kejka
))) a bazie to nieładnie?
Ślicznie [emoji23]
Kejka
Chodzenie,chodzeniem...
Co do wózka...
Jak nie musisz dużo nosić i masz miejsce w aucie to luz [emoji846]
Ja zmieniłam niedawno samochód dwudrzwiowy, z dużym bagażnikiem - na 4-drzwiowy, żeby dziecko łatwo było wsadzić. Ale o bagażniku nie pomyślałam... i mam mały, niestety.
Guanta
U mnie to wlezie cały wózek. Składać go nie trzeba. Niech mi tylko alternator wstawią bo dupa tak bez autaJak nie musisz dużo nosić i masz miejsce w aucie to luz [emoji846]
Ja zmieniłam niedawno samochód dwudrzwiowy, z dużym bagażnikiem - na 4-drzwiowy, żeby dziecko łatwo było wsadzić. Ale o bagażniku nie pomyślałam... i mam mały, niestety.
michasia30
Jak nie musisz dużo nosić i masz miejsce w aucie to luz [emoji846]
Liczę na to ze nie będę dużo nosić, ale na liczeniu na razie koniec bo nie wiem kiedy przeprowadzimy się do parterowego domu [emoji15]
W bagażniku zmieści się wózek małego i spacerówka córki wiec spoko (mamy kombi ) [emoji6]
To teraz musisz sobie kupić przyczepkę [emoji12]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
reklama