dziewczynki, czy któraś ma jakiś termin wizyty czy coś do uzupełnienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bee jest super jak się planuje podróże i ogólnie dużo wsadzania do auta itd.
Kółka raczej miejskie. Cameleon daje radę wszedzie,bo ma te tylne koła większe i przekładana rączkę, więc jak jest potrzeba to idziesz tylnymi kołami do przodu np na śniegu, błocie, w piasku. U nas przetestowany chyba na każdej nawierzchni i nie ma sobie równych.
Natomiast Bee fajny, miejski, kompaktowy do składania. Ale obawiam się że na wsi czy w lesie może nie dać rady
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdybym nie była zachwycona i nie przetestowała go naprawdę chyba wszędzie (oprócz podróży samolotem, ale mają pokrowce specjalne, więc pewnie też by dało radę ) to bym tak nie zachwalałaDziękuję!
Wiedziałam, że na tym forum dowiem się najwięcej.
Uwielbiam Was dziewczyny! [emoji846]
Muszę to przedyskutować z M. Podróży na pewno będzie sporo. Zwłaszcza moich samotnych z dzieciaczkiem do Polski, ale i tutaj - podejrzewam, że na tyłku w domu nie usiedzę, więc pakowanie wózka do auta będzie moim częstym zajęciem.
Ale spacery po lesie i wyboistych terenach też nam się pewnie zdarzą.
A Bugaboo powinni płacić Ci za najlepszą reklamę @mamaincogito !
To Ci od razu powiem, że koszulki dla noworodka w ogóle się nie sprawdzają, kaftanikow też nie używałam, pościel zaczęłam używać jak córka skończyła rokcoś o zakupach Link do: Pierwsze zakupy dla maluszka
jak czytam tę listę to mam wrażenie, że prawie nic nie mam... :|
coś o zakupach Link do: Pierwsze zakupy dla maluszka
jak czytam tę listę to mam wrażenie, że prawie nic nie mam... :|
@mamaincogito bardziej mi chodziło o przedmioty codziennego użytku niż ciuszki...Niektóre rzeczy nawet nie wiem gdzie nabyć bo gdzie można kupić prześcieradła?