reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Bee jest super jak się planuje podróże i ogólnie dużo wsadzania do auta itd.
Kółka raczej miejskie. Cameleon daje radę wszedzie,bo ma te tylne koła większe i przekładana rączkę, więc jak jest potrzeba to idziesz tylnymi kołami do przodu np na śniegu, błocie, w piasku. U nas przetestowany chyba na każdej nawierzchni i nie ma sobie równych.
Natomiast Bee fajny, miejski, kompaktowy do składania. Ale obawiam się że na wsi czy w lesie może nie dać rady

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję!
Wiedziałam, że na tym forum dowiem się najwięcej.
Uwielbiam Was dziewczyny! [emoji846]

Muszę to przedyskutować z M. Podróży na pewno będzie sporo. Zwłaszcza moich samotnych z dzieciaczkiem do Polski, ale i tutaj - podejrzewam, że na tyłku w domu nie usiedzę, więc pakowanie wózka do auta będzie moim częstym zajęciem.
Ale spacery po lesie i wyboistych terenach też nam się pewnie zdarzą.

A Bugaboo powinni płacić Ci za najlepszą reklamę @mamaincogito !

A tak w ogóle - dzień dobry!
Nie wiem czy nastąpił przełom, czy moje zmęczenie po prostu sięgnęło dna - ale nie robiłam ani jednej sesji przysiadów w nocy!
Jedna pobudka na siku i spałam.
Nie cieszę się na zapas, ale mam cichą nadzieję, że będzie więcej takich nocy.

Miłego dnia kochane!

Dziękuję!
Wiedziałam, że na tym forum dowiem się najwięcej.
Uwielbiam Was dziewczyny! [emoji846]

Muszę to przedyskutować z M. Podróży na pewno będzie sporo. Zwłaszcza moich samotnych z dzieciaczkiem do Polski, ale i tutaj - podejrzewam, że na tyłku w domu nie usiedzę, więc pakowanie wózka do auta będzie moim częstym zajęciem.
Ale spacery po lesie i wyboistych terenach też nam się pewnie zdarzą.

A Bugaboo powinni płacić Ci za najlepszą reklamę @mamaincogito !
Gdybym nie była zachwycona i nie przetestowała go naprawdę chyba wszędzie (oprócz podróży samolotem, ale mają pokrowce specjalne, więc pewnie też by dało radę ;) ) to bym tak nie zachwalała

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mamaincogito bardziej mi chodziło o przedmioty codziennego użytku niż ciuszki...Niektóre rzeczy nawet nie wiem gdzie nabyć :p bo gdzie można kupić prześcieradła?

Prześcieradeł frotte nie cierpię, więc dziecku też takiego bym nie kupiła. [emoji6]
Myślę, że po 32 tygodniu będę szaleć z zakupami. Na razie zacznę sobie robić listę [emoji846]
I odkładać kasę ofkors.

Do góry