Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie.@aleksandra.a @Parkolka przerazajace to jest nie wyobrażam sobie faszerowac sie bez badania i antybiogramu. Przecież można mieć np bakterie tlenowe a można beztlenowe i to są zupełnie inne metody leczenia...nie mówiąc o tym ze niektóre poważne bakterie nie daja żadnych objawów
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Super ! [emoji3] u nas też trudne tereny... tzn ja mam zamiar po takich spacerowac (dopóki się nie zakopie z tym wózkiem [emoji23])
No to będziesz balowac [emoji16] na porodowce [emoji16]Oj jeszcze bym zapomniała, łożysko się podniosło, jest bardzo wysoko i daleko od szyjki (było 1 cm od szyjki).
A termin porodu wg 2 różnych lekarzy i USG to jednak 6 stycznia, więc biorąc pod uwagę powtórkę z porodem córki.... Widzimy się w Sylwestra na porodówce zresztą już mi się śniło że 3 razy, że mi wody w nocy w Sylwestra odchodzą
Mój mąż urodził się 1 stycznia !Oj jeszcze bym zapomniała, łożysko się podniosło, jest bardzo wysoko i daleko od szyjki (było 1 cm od szyjki).
A termin porodu wg 2 różnych lekarzy i USG to jednak 6 stycznia, więc biorąc pod uwagę powtórkę z porodem córki.... Widzimy się w Sylwestra na porodówce zresztą już mi się śniło że 3 razy, że mi wody w nocy w Sylwestra odchodzą
Ja mialam na 6 stycznia urodziłam 25 grudnia, robiłam wszystko żeby już urodzić a tak wysprzatanego mieszkania jak wtedy na święta to nigdy nie miałamOj jeszcze bym zapomniała, łożysko się podniosło, jest bardzo wysoko i daleko od szyjki (było 1 cm od szyjki).
@kasia2309 jak M bedzie wyglodzony po 8 miesiacach to bedzie musialo sie jakos dac hehe[emoji23]wiesz moj od 4 tyg nie mial sexow wiec bede musiala ,a potem chce wywolywac porod wiec mi tez bedzie zalezalo[emoji4]ale to tak po nowym roku dopiero[emoji4]
@kass.es nie no przy stawianiu brzuszka to nie ma co ryzykowac:/
A jak w ogole?uspokil sie juz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak urodzę w nocy w Sylwestra to chyba zapłacę żeby mi wpisali na Nowy RokMój mąż urodził się 1 stycznia !