reklama
Kejka
Fanka BB :)
@dreamscometrue mecz? Nawet jakby Johnny Depp, Daniel Craig i George Clooney bez koszulek biegali po boisku - nie oglądałabym. Mam Chyłkę do czytania!!! [emoji23]
Zalamuja mnie[emoji22]Xssenia, duzo sily Wam zycze! Trzymaj sie.
Dreams, ja zadnego meczu nie przepuszcze [emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Aha aha mamy parę dziewczyn z końca grudnia [emoji6] jak napisalas to myślałam ze chcesz u nas zostać na dłużej [emoji6]Wiesz...bardzo chętnie, ale ja jestem grudniową mamą, mam termin na 18 grudnia i raczej nie uda mi się przetrzymać córci do stycznia
Może kiedyś to wprowadzą bardzo bym sobie życzyła.@dreamacometrue zdecydowanie jestem za badaniami dla wszystkich osob pracujacych z dziecmi! Przeciez to oni m.in. ich ksztaltuja. Sama pracowalam w szkole 9 lat (4 w administracji i 5 jako nauczyciel) i wiem z iloma beznadziejnymi przypadkami sie spotkalam.
Szkola 150 nauczycieli, integracyjna, ze szczegolnym uwrazliwieniem powinna byc. A bardzo czesgo nauczycielom brakowalo podstawowej empatii! Niestety wraz z dyrekcja...
Z teszta ostatnio moja znajoma po 10 patach pracy jako polonistka dostala wypowiedzenie i nawet slowa dziekuje i przykro nam nieuslyszala. Tak na prawde dostala je w przerwie na kawe pani dyrektor z kierowniczka. Co raz wieksza znieczulica u ludzi.
Agi.aguullka
Ja bym chyba taki mecz naweg sobie nagrala [emoji23]@dreamscometrue mecz? Nawet jakby Johnny Depp, Daniel Craig i George Clooney bez koszulek biegali po boisku - nie oglądałabym. Mam Chyłkę do czytania!!! [emoji23]
evela.8585
Można powiedzieć, że jestem świeżakiem na całym forum od niedawna się tu pojawiam, troszkę przeglądałam Wasze wpisy i postanowiłam założyć konto.Zawsze pewniej gdy można znaleźć się w gronie przyszłych mam, zwłaszcza gdy zostaje się nią po raz pierwszyAha aha mamy parę dziewczyn z końca grudnia [emoji6] jak napisalas to myślałam ze chcesz u nas zostać na dłużej [emoji6]
No jak Chylka to jesteś usprawiedliwiona[emoji16]@dreamscometrue mecz? Nawet jakby Johnny Depp, Daniel Craig i George Clooney bez koszulek biegali po boisku - nie oglądałabym. Mam Chyłkę do czytania!!! [emoji23]
reklama