reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja bym chciała aby mi potwierdzili Ignasia za 2 tyg;) oczywiście nie mam na to wpływu, moja psychika dziwnie nastawila sie na chlopca ;p nie moge tego wypedzic z glowy
Prawda, że dziwne?
Ja na samym początku czułam, że chłopak, jak mi powiedzieli, że może dziewczyna to dalej myślałam, że chłopiec a od kilku tygodni tylko Hela [emoji14] ale chłopiec też będzie super, byle zdrowe te nasze dzieci były i nic więcej nie trzeba ;)

Sent from my 2014813 using Forum BabyBoom mobile app

Prawda, że dziwne?
Ja na samym początku czułam, że chłopak, jak mi powiedzieli, że może dziewczyna to dalej myślałam, że chłopiec a od kilku tygodni tylko Hela [emoji14] ale chłopiec też będzie super, byle zdrowe te nasze dzieci były i nic więcej nie trzeba ;)

Dokładnie zdrowie najważniejsze ;) tylko jak w głowie cos sie zakoduje to koniec

Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4 ;) bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam 20+4, o ile dobrze liczę bo inny termin mi wychodzi jak liczę 40 tyg od daty psy miesiączki, inny mam w karcie ciąży i inny wychodzi na usg :), ale ja liczę tygodnie wg swojej rozpiski od daty ost miesiączki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak odnośnie innych dziewczyn z dzisiaj i innych połówek, który macie tydzień na połówkowym? Ja mam dziś 20+4 ;) bo zastanawiam się czy nie za szybko(?).

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 20+0 z OM, ale mala byla wieksza wiec mam nadzieje, ze bedzie ok [emoji5]. Gin zalecila mi zrobic pomiedzy 20 a 22 tygodniem. Od rana sprzatam zeby tylko sie czyms zajac [emoji23]. Wizyta dopiero o 17:40...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę się dalej za Was modlić ;)
Psycholog dużo pomaga, ulży Ci, bo dużo siedzi u nas w głowie, a spokój jest teraz bardzo ważny :)
Na którą dziś wizyta? :) U mnie 15:40 :O heheh

Dziękuję.
Wizyta na 18.20. To takie wyczekiwane i ważne usg, mam nadzieję że wszystkie będziemy szczęśliwe jak wyjdziemy z gabinetów :)) ja się nastawilam już na "roz" wszędzie, chyba że jednak będzie psikus i urośnie ogórek ;)

U mnie 20+0 z OM, ale mala byla wieksza wiec mam nadzieje, ze bedzie ok [emoji5]. Gin zalecila mi zrobic pomiedzy 20 a 22 tygodniem. Od rana sprzatam zeby tylko sie czyms zajac [emoji23]. Wizyta dopiero o 17:40...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja leżę jeszcze w wyrku po śniadaniu :D brzuch mi skacze bo zjadłam dwa Monte [emoji23]

@MamaZu15 u mnie też różne daty wychodzą ale to po jednym dniu tylko różnicy ;)

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie czy któraś z was ma jakies ^problemy z sercem?
Ja od 2 lat mam blok przedsionkowo komorowy 2 stopnia, kardiolog mówi ze nie koliduje to z ciaza i bez problemu z porodem itp. Ale meczy mnie osytanio coraz bardziej, uczucie jak by człowiek mial miec zawal i czuc przerwy w biciu serca.
Zastanawiam się czy moze któraś z was bierze jakieś tabletki i jest pod opieka kardio?

Do góry