Malwina_100
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na prenatalnych też lekarz powiedział że na 66% chłopak.Gratuluję dziewczynki [emoji3]
Pewnie pierwsza Pani Doktor trochę się pomylila, zresztą jak można powiedzieć,że na 60% chłopak [emoji3] co innego 80%, 90%... [emoji3] Ale nie 60 [emoji3]
W sumie 6tab/dzienJak dużo bierzesz tego magnezu? Będzie wszystko dobrze, ja tez z tych leżących. Wizyta dopiero 4.09 a ja już wariuje.
Za tydzien w czwartek.[emoji8] ciężko bez Męża ale musicie wytrwać teraz leżenie najważniejsze....kiedy konkretnie wizyta?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
mi wlasnie kazal przyjsc jeszcze. czytalam o tych infekcjach ale zadnej nie przechodzilam akurat...jakos sie tym nie martwie za mocno...@dreamscometrue Dziekuje [emoji8] Kurde kobiety to maja przeczucie jednak! Kolejna wizyte mam juz wpisana na 29 sierpnia u mojego lekarza prowadzacego. Widzialam, ze i Ciebie lekarz jakas plamke zauwazyl na serduszku - u mnie to samo i mowil, ze to jakies bright spoty, ktore moga byc spowodowane przebyla infekcja. Jezeli wszystkie pozostale pomiary sa w normie to nie ma sie czym martwic ponoc. Na trzecie prenatalne juz sie raczej nie wybieram. Gdyby cos sie zmienilo to dam znac. Buziaki [emoji8]