reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty.
Mi tak ulżyło że pół dnia przespałam :D
Próbowałam zrobić makaron z kurczakiem i warzywami... Bo ile można jeść zamawiane jedzenie. Krojenie surowego kurczaka przekroczyło moje możliwości i musiałam prosić o pomoc osiemnastoletniego szwagra. Jego mina jak mu powiedziałam że niedobrze mi (wie że jestem w ciąży) bezbłędna.
- Chora jesteś?
- Nie... Jestem w ciąży.
- Ale chora jesteś?
- Nie... To są objawy ciąży...
- Ale na pewno?! XD

Ja tez mam jutro wizyte pierwsza :) na 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam

Ja też nie mam typowych mdłości, od czasu do czasu mnie zmuli ale to wszystko. Dziś mam spory nacisk na pęcherz i w dalszym ciagu rwą mnie więzadła. Piersi przestały już boleć choć czasem mrowią. Bedzie dobrze! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam jutro wizyte pierwsza :) na 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam
Ja też przy 4/5 tygodniu miałam tylko bóle brzucha i piersi i już miałam nadzieje, że może jestem tym wyjątkiem którego ominą mdłości, ale w tym tygodniu doszedł niestety i ten objaw. Także nie martw się, ciesz się, że jeszcze Cię nie dopadło :) Będzie dobrze

Dziewczyny dajcie znać jutro po wizytach ☺ oczywiście trzymam kciuki za fasolki ☺!!

Co do malin to owoce i herbatę można, chodzi o to żeby nie pić herbaty z liści mali. w późniejszym okresie herbata z liści malin może wywołać przedwczesny poród.
O rzeczach z grilla tez mi nic nie wiadomo ☺

Witajcie. Jestem mamą 4.5 letniego synka. Dziś zrobiłam test i oczom mym ukazały się ku uciesze 2 kreski:) Jutro idę na test beta. Trzymajcie kciuki. W którym tyg poszłyscie do gina?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie. Jestem mamą 4.5 letniego synka. Dziś zrobiłam test i oczom mym ukazały się ku uciesze 2 kreski:) Jutro idę na test beta. Trzymajcie kciuki. W którym tyg poszłyscie do gina?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, gratulacje :*!

Ja idę dzisiaj 5/6 tydzień.

Do góry