reklama
lisianna91
Aktywna w BB
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty.
Mi tak ulżyło że pół dnia przespałam
Próbowałam zrobić makaron z kurczakiem i warzywami... Bo ile można jeść zamawiane jedzenie. Krojenie surowego kurczaka przekroczyło moje możliwości i musiałam prosić o pomoc osiemnastoletniego szwagra. Jego mina jak mu powiedziałam że niedobrze mi (wie że jestem w ciąży) bezbłędna.
- Chora jesteś?
- Nie... Jestem w ciąży.
- Ale chora jesteś?
- Nie... To są objawy ciąży...
- Ale na pewno?! XD
Mi tak ulżyło że pół dnia przespałam
Próbowałam zrobić makaron z kurczakiem i warzywami... Bo ile można jeść zamawiane jedzenie. Krojenie surowego kurczaka przekroczyło moje możliwości i musiałam prosić o pomoc osiemnastoletniego szwagra. Jego mina jak mu powiedziałam że niedobrze mi (wie że jestem w ciąży) bezbłędna.
- Chora jesteś?
- Nie... Jestem w ciąży.
- Ale chora jesteś?
- Nie... To są objawy ciąży...
- Ale na pewno?! XD
kass.es
Fanka BB :)
Ja tez mam jutro wizyte pierwsza na 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam
Ja też nie mam typowych mdłości, od czasu do czasu mnie zmuli ale to wszystko. Dziś mam spory nacisk na pęcherz i w dalszym ciagu rwą mnie więzadła. Piersi przestały już boleć choć czasem mrowią. Bedzie dobrze!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Parkolka
Ja też przy 4/5 tygodniu miałam tylko bóle brzucha i piersi i już miałam nadzieje, że może jestem tym wyjątkiem którego ominą mdłości, ale w tym tygodniu doszedł niestety i ten objaw. Także nie martw się, ciesz się, że jeszcze Cię nie dopadło Będzie dobrzeJa tez mam jutro wizyte pierwsza na 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam
kingaa25
Hej!Witam
Pozwolę sobie do Was dołączyć
Jestem mamą prawie 3 letniego smyka. Kilka dni temu zrobiłam test, prawdopodobnie to 5-6 tydzień.
weroni2018
Zaangażowana w BB
Ojj tak mi tez sie odbija strasznie:-)Ja mam rano i popoludniu straszne mdłości.
Czy Wam tez się tak odbija? Kolejny, u mnie nasilony objaw
Lake882
Dziewczyny dajcie znać jutro po wizytach ☺ oczywiście trzymam kciuki za fasolki ☺!!
Co do malin to owoce i herbatę można, chodzi o to żeby nie pić herbaty z liści mali. w późniejszym okresie herbata z liści malin może wywołać przedwczesny poród.
O rzeczach z grilla tez mi nic nie wiadomo ☺
Co do malin to owoce i herbatę można, chodzi o to żeby nie pić herbaty z liści mali. w późniejszym okresie herbata z liści malin może wywołać przedwczesny poród.
O rzeczach z grilla tez mi nic nie wiadomo ☺
Witajcie. Jestem mamą 4.5 letniego synka. Dziś zrobiłam test i oczom mym ukazały się ku uciesze 2 kreski Jutro idę na test beta. Trzymajcie kciuki. W którym tyg poszłyscie do gina?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kingaa25
Witajcie. Jestem mamą 4.5 letniego synka. Dziś zrobiłam test i oczom mym ukazały się ku uciesze 2 kreski Jutro idę na test beta. Trzymajcie kciuki. W którym tyg poszłyscie do gina?
Hej, gratulacje :*!
Ja idę dzisiaj 5/6 tydzień.