reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Zawsze jest opcja, że akurat spałaś, byłaś w sklepie etc. tylko jak już przylecą do Ciebie to podobno dają krótkie terminy np przyjdą 20.08 a do nich masz przyjść 23.08 do ich lekarza itd. Gdzieś kiedyś o tym czytałam, może się coś zmieniło, trudno mi powiedzieć.

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha ja to samo, maz mi ciagle poprawial poduszkę, przynosil wode, o 1 w nocy zlapal mnie taki glod ze nawet banana przyniosl ;) jaki on dobry dla mnie
No jeszcze mi brakowalo żebym zrobiła się głodna [emoji3] to już całkiem... oszalalabym na tym łóżku, bo mimo że byłam mega spiaca (I marudna) oczy mnie bolały już [emoji3] to jeszcze nie mogłam się ułożyć do spania... poduszka ciążowa też nie pomagala [emoji52] i tak marudzilam temu mojemu Tz [emoji23]

Dziękuję dziewczyny. U rodziców jestem zameldowana, wiec teoretycznie na obcy adres nie jadę, a zazwyczaj jestem u nich w weekend.

No ale to jednak strona męża, mogłabyś się bać gdyby było takie obciążenie z Twojej strony [emoji6] 2 ciąże przeszłas ale nie ukrywajmy że każda z nich po trochu wyniszczyla Twój organizm i teraz widać nie radzi sobie już tak dobrze. Nic się nie martw, łapiesz się w normie, możliwe, że kontrola i dieta wystarczy [emoji6] kiedy masz wizytę by to skonsultować? Myślę, że dietę możesz zacząć już dziś. Poszukaj w necie przykładowych menu [emoji6]

A tak w ogóle to... 3 str o godzinie 8? No weźcie [emoji3]

Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji7]
Dzwoniłam, na przyszły czwartek mam wizytę. Taka bardzo spoko babka omowila wyniki już przez telefon, podała stronkę gdzie są ciekawe informacje, czego mam nie jeść i zeby dietę zacząć. No i że na początek na pewno tylko kontrola przy takich wynikach, trochę mnie uspokoiła

Dzwoniłam, na przyszły czwartek mam wizytę. Taka bardzo spoko babka omowila wyniki już przez telefon, podała stronkę gdzie są ciekawe informacje, czego mam nie jeść i zeby dietę zacząć. No i że na początek na pewno tylko kontrola przy takich wynikach, trochę mnie uspokoiła
No to super [emoji6] też zapewne niedługo dołączę do Ciebie to będziemy się wymieniać przepisami haha [emoji23]

Zawsze jest opcja, że akurat spałaś, byłaś w sklepie etc. tylko jak już przylecą do Ciebie to podobno dają krótkie terminy np przyjdą 20.08 a do nich masz przyjść 23.08 do ich lekarza itd. Gdzieś kiedyś o tym czytałam, może się coś zmieniło, trudno mi powiedzieć.

Ja mam niestety l4 leżące i rzadko kiedy ruszam się z domu. Ostatnio na wizycie lekarz powiedział żebym siedziała w miejscu zamieszkania bo są teraz kontrole. Koleżanka też miała 1 i miała kontrolę w 6 albo 7 miesiącu. Dlatego ja wolę nie ryzykować. Wiadomo że czasem wyjdę na ogród obok mojego bloku lub pójdę do sklepu jak m w pracy, ale biorę paragony na wszelki wypadek.

Cześć dziewczyny! Nie udzielałam się na forum od kilku miesięcy (w zasadzie udzielałam się tylko na początku :p) . Niestety, miałam swoje "wzloty i upadki". Mimo wszystko Was podczytuje i trzymam mocno kciuki.

U mnie najprawdopodbniej dziewczynka :) (starszam z USG niz to wynika z OM), ale czekam na potwierdzenie na połówkowych - 28.08.

Miłego dnia!

reklama
Ja mam niestety l4 leżące i rzadko kiedy ruszam się z domu. Ostatnio na wizycie lekarz powiedział żebym siedziała w miejscu zamieszkania bo są teraz kontrole. Koleżanka też miała 1 i miała kontrolę w 6 albo 7 miesiącu. Dlatego ja wolę nie ryzykować. Wiadomo że czasem wyjdę na ogród obok mojego bloku lub pójdę do sklepu jak m w pracy, ale biorę paragony na wszelki wypadek.
Ja mam chodzące zwolnienie ale i tak staram się siedzieć w domu jak najwięcej, przynajmniej do 15/16 :D jak mowisz, też wyjdę do sklepu itp. ale też zawsze staram się brać paragony żeby mieć podkładkę :)

Do góry