reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
a boli Cie z przodu czy z tylu? Mnie pobolewa w lewym boku ale jakby na plecach i doctor google mowi, ze to moga byc kamienie w nerkach
emoji6.png
a jak mega mocno boli i promieniuje na noge to kolka nerkowa.
Nie czytaj wuja!! Bo zwariować można jak się człowiek naczyta :D

reklama
Funia, ja jadam śledziki na raz, zapytałam kiedyś gina o to,a on mi.na to czy jestem w ciąży czy choruję może? ;) więc jak mi się chce to jem ;)
Ja miałam raz taka straszna ochotę, naczytałam się jak głupia i z ogromnym wyrzutem sumienia zjadłam kawałek, a ze to był okres co po wszystkim dalej niż kot wymiotowalam to cała noc się meczylam

@xsesenia trzymam za was kciuki! Bedzie dobrze!

@dreamscometrue a boli Cie z przodu czy z tylu? Mnie pobolewa w lewym boku ale jakby na plecach i doctor google mowi, ze to moga byc kamienie w nerkach [emoji6] a jak mega mocno boli i promieniuje na noge to kolka nerkowa.

Gratuluje udanych wizyt!

Sledzia tez dzisiaj wciagnelam [emoji23]
Posladek[emoji13] moja przyjaciółka fizjoterapeutka mówi ze to ucisk krążka na korzeń nerwowy [emoji13] dla dziecka żadne zagrożenie. Może się skończyc takim bolem jak @paprotna miała...to od kręgosłupa w każdym razie najprawdopodobniej

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

ja zajadm czasami mam taka ochote ze szok. kupuje te w smietance z cebulka i ogóreczkiem. uwielbiam ale oczywiście na jakiś czas. tez się zastanawiałam ale w poprzednich ciaach jak tak nie glowkowalam to zajadalam również.
A ja bym czasem zjadła ale przed ciąża miałam zgagę po śledziach wiec teraz to nawet nie próbuje.

Ja nie leżę na wznak ;). Zawsze na bokach, inaczej mi niewygodnie. Heh, to ciekawe czy jakbyś tak nie leżała to byś nie odczuła tego napinania?
No właśnie bardzo rzadko ... chociaż dzisiaj w pozycji polsiedzacej tez mi się robiło. Staram się nie kłaść na wznak

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry