reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
a boli Cie z przodu czy z tylu? Mnie pobolewa w lewym boku ale jakby na plecach i doctor google mowi, ze to moga byc kamienie w nerkach
emoji6.png
a jak mega mocno boli i promieniuje na noge to kolka nerkowa.
Nie czytaj wuja!! Bo zwariować można jak się człowiek naczyta :D

reklama
Funia, ja jadam śledziki na raz, zapytałam kiedyś gina o to,a on mi.na to czy jestem w ciąży czy choruję może? ;) więc jak mi się chce to jem ;)
Ja miałam raz taka straszna ochotę, naczytałam się jak głupia i z ogromnym wyrzutem sumienia zjadłam kawałek, a ze to był okres co po wszystkim dalej niż kot wymiotowalam to cała noc się meczylam

@xsesenia trzymam za was kciuki! Bedzie dobrze!

@dreamscometrue a boli Cie z przodu czy z tylu? Mnie pobolewa w lewym boku ale jakby na plecach i doctor google mowi, ze to moga byc kamienie w nerkach [emoji6] a jak mega mocno boli i promieniuje na noge to kolka nerkowa.

Gratuluje udanych wizyt!

Sledzia tez dzisiaj wciagnelam [emoji23]
Posladek[emoji13] moja przyjaciółka fizjoterapeutka mówi ze to ucisk krążka na korzeń nerwowy [emoji13] dla dziecka żadne zagrożenie. Może się skończyc takim bolem jak @paprotna miała...to od kręgosłupa w każdym razie najprawdopodobniej

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

ja zajadm czasami mam taka ochote ze szok. kupuje te w smietance z cebulka i ogóreczkiem. uwielbiam ale oczywiście na jakiś czas. tez się zastanawiałam ale w poprzednich ciaach jak tak nie glowkowalam to zajadalam również.
A ja bym czasem zjadła ale przed ciąża miałam zgagę po śledziach wiec teraz to nawet nie próbuje.

Ja nie leżę na wznak ;). Zawsze na bokach, inaczej mi niewygodnie. Heh, to ciekawe czy jakbyś tak nie leżała to byś nie odczuła tego napinania?
No właśnie bardzo rzadko ... chociaż dzisiaj w pozycji polsiedzacej tez mi się robiło. Staram się nie kłaść na wznak

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry