reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@Malwina_100 alez my to wiemy[emoji4]i wcale nie chcemy zebys panikowala.
Po prostu wyrazilysmy swoja opinie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak tylko napisałam jeszcze raz bo stwierdziłam po waszych komentarzach że myślicie że ja uważam że jest w normie :happy:Tak dla jasności że się martwię ale nie chce panikować ;)

Ja nie mam wybrzuszeń właśnie. Mi twardnieje po całości jak chodzę i powiedziała, że to nie macica tylko napinają się powłoki brzuszne a czuję to w ten sposób bo jestem szczupła a brzuch rośnie. Powiedziała, że napinanie się brzucha podczas spoczynku świadczyć może o napinaniu się macicy. U mnie jest akurat tak, że podczas spoczynku (siedzenie, leżenie) nie czuję takich napięć a te, które powstają podczas chodzenia wtedy odpuszczają.
Kiedy masz wizytę?
U mnie przy lezeniu na wznak głównie są [emoji53]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny a ja teraz z innej beczki[emoji4]sledziowej
Mozna takie sledzie marynowane?taki sladzik na raz lisnera?bo juz jadalam i tak kilka razy ale teraz mnie naszla mysl ,ze przeciez to ani gotowane ani nic:/

Mozna takie sledzie marynowane?taki sladzik na raz lisnera?bo juz jadalam i tak kilka razy ale teraz mnie naszla mysl ,ze przeciez to ani gotowane ani nic:/

Ja czasem podjem tego sledzika na raz

Dziewczyny z tym TSH to tak że moja gin kazała zrobić raz tylko na początku i miałam wynik 2.94 powiedziała że dobry. Nic nie mówiła żeby powtarzać to dzięki Wam sama w piątek poszłam powtórzyć żeby sprawdzić czy rośnie. Podzieliłam się wynikami i napisałam tylko że nie będę panikować skoro jest tylko 0,13 powyżej normy czyli 3.00 w drugim trymestrze jak wyczytałam na internecie. Więc nie pisze że ten mój wynik jest świetny tylko że jest jaki jest i w czwartek na wizycie powiem mojej gin o tych wynikach i zobaczę co mi powie. Nie chcę się od razu nakręcać i nie spać teraz 2 nocy do wizyty.
@xssenia bardzo współczuję i życzę wszystkiego dobrego dla was i męża.
Cukier też robiłam wynik 85 więc chyba ok mam przedział 70-90 . Ostatnio miałam 87 więc spadło. Morfologia bardzo ładna.
Malwina jasne przez dwie noce sie nic nie stanie! Chodzi tylko o to ze wg mnie cos na obniżenie powinnaś dostać[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

ja zajadm czasami mam taka ochote ze szok. kupuje te w smietance z cebulka i ogóreczkiem. uwielbiam ale oczywiście na jakiś czas. tez się zastanawiałam ale w poprzednich ciaach jak tak nie glowkowalam to zajadalam również.

reklama
Do góry