reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@Malwina_100 alez my to wiemy[emoji4]i wcale nie chcemy zebys panikowala.
Po prostu wyrazilysmy swoja opinie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak tylko napisałam jeszcze raz bo stwierdziłam po waszych komentarzach że myślicie że ja uważam że jest w normie :happy:Tak dla jasności że się martwię ale nie chce panikować ;)

Ja nie mam wybrzuszeń właśnie. Mi twardnieje po całości jak chodzę i powiedziała, że to nie macica tylko napinają się powłoki brzuszne a czuję to w ten sposób bo jestem szczupła a brzuch rośnie. Powiedziała, że napinanie się brzucha podczas spoczynku świadczyć może o napinaniu się macicy. U mnie jest akurat tak, że podczas spoczynku (siedzenie, leżenie) nie czuję takich napięć a te, które powstają podczas chodzenia wtedy odpuszczają.
Kiedy masz wizytę?
U mnie przy lezeniu na wznak głównie są [emoji53]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny a ja teraz z innej beczki[emoji4]sledziowej
Mozna takie sledzie marynowane?taki sladzik na raz lisnera?bo juz jadalam i tak kilka razy ale teraz mnie naszla mysl ,ze przeciez to ani gotowane ani nic:/

Mozna takie sledzie marynowane?taki sladzik na raz lisnera?bo juz jadalam i tak kilka razy ale teraz mnie naszla mysl ,ze przeciez to ani gotowane ani nic:/

Ja czasem podjem tego sledzika na raz

Dziewczyny z tym TSH to tak że moja gin kazała zrobić raz tylko na początku i miałam wynik 2.94 powiedziała że dobry. Nic nie mówiła żeby powtarzać to dzięki Wam sama w piątek poszłam powtórzyć żeby sprawdzić czy rośnie. Podzieliłam się wynikami i napisałam tylko że nie będę panikować skoro jest tylko 0,13 powyżej normy czyli 3.00 w drugim trymestrze jak wyczytałam na internecie. Więc nie pisze że ten mój wynik jest świetny tylko że jest jaki jest i w czwartek na wizycie powiem mojej gin o tych wynikach i zobaczę co mi powie. Nie chcę się od razu nakręcać i nie spać teraz 2 nocy do wizyty.
@xssenia bardzo współczuję i życzę wszystkiego dobrego dla was i męża.
Cukier też robiłam wynik 85 więc chyba ok mam przedział 70-90 . Ostatnio miałam 87 więc spadło. Morfologia bardzo ładna.
Malwina jasne przez dwie noce sie nic nie stanie! Chodzi tylko o to ze wg mnie cos na obniżenie powinnaś dostać[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

ja zajadm czasami mam taka ochote ze szok. kupuje te w smietance z cebulka i ogóreczkiem. uwielbiam ale oczywiście na jakiś czas. tez się zastanawiałam ale w poprzednich ciaach jak tak nie glowkowalam to zajadalam również.

reklama
Do góry