martyna111
Fanka BB :)
Ja staram się na lewym ale już mi bokiem wychodzi... W nocy się i tak mimowolnie na prawy przekręcam. Na plecach czasami jak sobie ruchy ogladam. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na prawym czasem. Nie wiem natomiast co robię w nocy .Czy wy lezycie już tylko na lewym boku? Na placach już nie leżę ale czasem na prawym boku mi się zdarza bo ile można tylko na lewym.
No ja tak się skromnie spytam, jak się w tym kalendarzu umieścić ? Ja mam teraz kontrolną we wtorekWpisać komuś jakaś wizytę do kalendarza???????
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja na plecach rzadko leżę ale dla tego.ze mi już nie wygodnie, po prostu przydusza mnie, brzuch mam większy więc może już po prostu uciekaA czemu na plecach nie leżycie? Ja się często budzę w takiej pozycji. Śpię na lewym i na prawym boku, wydaje mi się że to chyba nie ma az takiego znaczenia. Wczoraj natomiast miałam pragnienie spac na brzuchu, jak ja się wiercilam i próbowałam jakoś na tym brzuchu się ułożyć ale za Chiny. Cycki bolały, brzuch przeszkadzał... nie dało sie [emoji16]
Ból ustał, wygrzałam go trochę pod kocem, wyłożyłam sobie siedzisko z poduszek zeby przypadkiem sie nigdzie nie poruszyć bo wtedy bolało jak fiks, popilam gorąca herbata i mozna rzec że przeszło. Ciepły prysznic tez pomógł... choć nie na psychikę bo stoję sobie pod prysznicem, na szczęście jeszcze nie włączyłam wody, a tu taka tarantula mi koło nog przebiegła! Myslalam ze zawału dostanę! Bałam sie nawet klapkiem tego pająka zabić wiec wzielam prysznic i go zalałam [emoji16] Ale uparciuch był, nie chciał sie spuścić w ścieku [emoji23] Teraz mi sie pewnie beda śnić pająki a maz w pracy na noc, wraca rano
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to już Cię wpisałam [emoji6] ja wpisuję a możesz też sama zaraz wrzucę kalendarz tam jest link i to dziala jak excel[emoji6]No ja tak się skromnie spytam, jak się w tym kalendarzu umieścić ? Ja mam teraz kontrolną we wtorek