reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Spokojnie [emoji3]
Bo jest to skończony 21 tydzień [emoji3] a rozpoczęty 22 [emoji3]

A już bym wolała przynajmniej 35tc [emoji23]

Jutro mam wizytę, szkoda że doktorka nie będzie mi chciała zmierzyć szyjki... bo uważa,że to bez sensu.. w poprzedniej ciąży w 21+6 miałam polowkowe , na których wyszlo, że szyjka 2,5 cm czyli już zaczęła się wtedy skracać
I z tego strachu już mi wszystko podchodzi do góry
Na szczęście masz szewek :) może poproś ją żeby sprawdziła? Powiedz, że się martwisz.
Ja chce już styczeń!
W centrum Pl też przyjemnie chociaż zachmurzenie straszy deszczem.

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] my już też po śniadanku, zaraz będzie kawa [emoji4] pogoda dziś cudna, niebo prawie bezchmurne, temperatura bardzo przyjemna. Ojjj wyczuwam długie spacerowanie [emoji16] a jutro wizytujemy, w końcu!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już jutro :D wreszcie, bo teraz przerwę przez te urlopy miałam 5 tygodni

Męcz męcz ;)
Nie rozumiem lekarzy czemu nie mierza za kazdym razem przeciez to jest chwila i zmierzone.
Chyba ze to jakos szkodzi dzidzi no ale raczej nie ;)
No właśnie też nie rozumiem jej teorii [emoji17] nawet jakby szkodzilo to przecież może to zrobić raz na miesiąc Ale ona nie chce... bo to bez sensu. Bo jest szewek... bo szyjka ma być twarda i zamknięta i jeżeli szewek dobrze trzyma to wszystko jest ok. A bynajmniej powinno..
Jestem ciekawa co powie na to skierowanie do szpitala za 2 tygodnie, czy uzna to za potrzebne czy wręcz przeciwnie

reklama
Hello!
U mnie dziś 19+0 wiec zaczynam już 20 tc!! Prawie połowa ciazy! Nie wiem kiedy to zleciało.
Usnąć w nocy nie mogłam, Brunek chciał się przebić chyba juz przez skore, bo tak mnie naparzal chyba wszystkimi kończynami i główka że az sie przeraziłam tym co bedzie juz powyżej 30 tc [emoji23] I zawsze w takich chwilach jest ciemno jak w d***e i nie moge tego nagrać!
Powodzenia dziś na wizycie @Drin!

Ps. A co sie dzieje z mamaincognito? Dawno jej nie widzialam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry