reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Spokojnie [emoji3]
Bo jest to skończony 21 tydzień [emoji3] a rozpoczęty 22 [emoji3]

A już bym wolała przynajmniej 35tc [emoji23]

Jutro mam wizytę, szkoda że doktorka nie będzie mi chciała zmierzyć szyjki... bo uważa,że to bez sensu.. w poprzedniej ciąży w 21+6 miałam polowkowe , na których wyszlo, że szyjka 2,5 cm czyli już zaczęła się wtedy skracać
I z tego strachu już mi wszystko podchodzi do góry
Na szczęście masz szewek :) może poproś ją żeby sprawdziła? Powiedz, że się martwisz.
Ja chce już styczeń!
W centrum Pl też przyjemnie chociaż zachmurzenie straszy deszczem.

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] my już też po śniadanku, zaraz będzie kawa [emoji4] pogoda dziś cudna, niebo prawie bezchmurne, temperatura bardzo przyjemna. Ojjj wyczuwam długie spacerowanie [emoji16] a jutro wizytujemy, w końcu!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już jutro :D wreszcie, bo teraz przerwę przez te urlopy miałam 5 tygodni

Męcz męcz ;)
Nie rozumiem lekarzy czemu nie mierza za kazdym razem przeciez to jest chwila i zmierzone.
Chyba ze to jakos szkodzi dzidzi no ale raczej nie ;)
No właśnie też nie rozumiem jej teorii [emoji17] nawet jakby szkodzilo to przecież może to zrobić raz na miesiąc Ale ona nie chce... bo to bez sensu. Bo jest szewek... bo szyjka ma być twarda i zamknięta i jeżeli szewek dobrze trzyma to wszystko jest ok. A bynajmniej powinno..
Jestem ciekawa co powie na to skierowanie do szpitala za 2 tygodnie, czy uzna to za potrzebne czy wręcz przeciwnie

reklama
Hello!
U mnie dziś 19+0 wiec zaczynam już 20 tc!! Prawie połowa ciazy! Nie wiem kiedy to zleciało.
Usnąć w nocy nie mogłam, Brunek chciał się przebić chyba juz przez skore, bo tak mnie naparzal chyba wszystkimi kończynami i główka że az sie przeraziłam tym co bedzie juz powyżej 30 tc [emoji23] I zawsze w takich chwilach jest ciemno jak w d***e i nie moge tego nagrać!
Powodzenia dziś na wizycie @Drin!

Ps. A co sie dzieje z mamaincognito? Dawno jej nie widzialam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry