reklama
marta64
Fanka BB :)
Mnie mdlilo nawet po wodzie gdzie ja nic innego oprócz wody nie pijam, no w sumie herbatę jeszcze. Pomagała mi tylko pepsiJa w I trymestrze miałam takie mdłości i wymioty, że cokolwiek bym nie zjadła to było mi źle, wyjątek stanowiły frytki i hot-dogi z Orlenu
Agi.aguullka
G
gość 5
Gość
W leżącej na plecach czy tez na boku? Bo ja na plecach juz nie leżę. Apap możesz spróbować a moze tez cos rozkurczowego? Jak Ci nie przejdzie to jedz do lekarza.Tylko w leżącej mi sie stawia. Tez mysle ze to Dzidzia.
Dziewczyny, to chyba plecy mnie tak naparzają, nerka czy cholera wie co. Co moge wziac by mi przeszło? Apap podziała na taki bol?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam w czwartek połówkowe[emoji6] Jutro będziemy szczęśliwi nie podobał mi się taki oderwany od rzeczywistościHej Kobietki [emoji8] Przepraszam, ze tak rzadko pisze, ale staram sie troszeczke nadrabiac zaleglosci. U mnie lada dzien zaczyna sie 21tc. W czwartek prenatalne - nie moge sie doczekac bo w koncu poznam plec (mam chociaz taka nadzieje). Dzisiaj dzien filmowy, obejrzelismy z mezem "Jutro będziemy szczęśliwi" z aktorem z Nietykalnych. Piekny film, polecam wszystkim! Pozniej maz pojechal na pilke, wiec wlaczylam sobie cos dla psiary a mianowicie "Był sobie pies" i przyznaje, ze nie pamietam kiedy ostatnio przeplakalam prawie caly film...zwalam wine na hormony [emoji12]. Dziewczyny mam do Was pytanie - powiedzcie mi na jaki wozek sie decydujecie? 2w1 czy 3w1 i jakiej firmy? Wczoraj zaczelam powoli przegladac i jest taki wysyp wszelakich firm, ze po godzinie mialam dosc.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
G
gość 5
Gość
To po wodzie mnie mdli teraz w II trymestrze. Jakiś wodowstręt mam . No ale pije na sile choć i tak nie wymagane 2 litryMnie mdlilo nawet po wodzie gdzie ja nic innego oprócz wody nie pijam, no w sumie herbatę jeszcze. Pomagała mi tylko pepsi
Paracetamol jest bezpieczny w ciążyTylko w leżącej mi sie stawia. Tez mysle ze to Dzidzia.
Dziewczyny, to chyba plecy mnie tak naparzają, nerka czy cholera wie co. Co moge wziac by mi przeszło? Apap podziała na taki bol?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Małgosia87
Czy wy lezycie już tylko na lewym boku? Na placach już nie leżę ale czasem na prawym boku mi się zdarza bo ile można tylko na lewym.
Na prawym tez. Chyba mamaginekolog pisała że nie ma to znaczeniaCzy wy lezycie już tylko na lewym boku? Na placach już nie leżę ale czasem na prawym boku mi się zdarza bo ile można tylko na lewym.
reklama
marta64
Nie można tylko na lewym, Trzeba w każdej pozycji po troszkuCzy wy lezycie już tylko na lewym boku? Na placach już nie leżę ale czasem na prawym boku mi się zdarza bo ile można tylko na lewym.