szarotka27
Fanka BB :)
@Parkolka ja lody obowiązkowo, ale zjem też raz na jakiś czas MC Donalda... albo frytki. Czekolad itp. nie jadam. Ja ogólnie uważam, że jem zdrowo: chude mięso, głownie jadam indyka, dużo warzyw i owoców, chleb tylko żytni albo jakiś na naturalnym zakwasie, ale tylko ciemny. Nie słodzę, a jak słodzę to cukrem trzcinowym albo brzozowym, kokosowym lub syropem z agawy. Ogólnie jem bardzo dużo warzyw. Ciężko tu opisać cały jadłospis, ale zwracam uwagę na to co jem. Można pozwolić sobie na jakieś odstępstwa, ale jak poczytałam to wyglada ja to, że jednak nie jest tak zdrowo i trochę mnie to przybiło.
Pewne jest to że jestem teraz mało aktywna w porównaniu do czasu przed ciążą, ale to raczej ze strachu żeby się nic nie wydarzyło niż z lenistwa. Zastanawiam się czy teraz od 20 tygodnia nie zacząć sobie właśnie troszkę ćwiczyć wykonując lekkie ćwiczenia dla ciężarnych. Bo brakuje mi tej aktywności.
@Veronique tak, kupowałam w Smyku. To ta Motherhood, którą wrzucały tu dziewczyny tylko w Smyku droższa, ale ja już nie chciałam czekać bo mi dziś plecy dały w kość.
Pewne jest to że jestem teraz mało aktywna w porównaniu do czasu przed ciążą, ale to raczej ze strachu żeby się nic nie wydarzyło niż z lenistwa. Zastanawiam się czy teraz od 20 tygodnia nie zacząć sobie właśnie troszkę ćwiczyć wykonując lekkie ćwiczenia dla ciężarnych. Bo brakuje mi tej aktywności.
@Veronique tak, kupowałam w Smyku. To ta Motherhood, którą wrzucały tu dziewczyny tylko w Smyku droższa, ale ja już nie chciałam czekać bo mi dziś plecy dały w kość.